Ελλάδα
03-03-2021 | 23:30

M. Βαρβιτσιώτης: Κυβέρνηση και Περιφέρεια ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη Δυτική Αθήνα

Newsroom
Μοιράσου το
M. Βαρβιτσιώτης: Κυβέρνηση και Περιφέρεια ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη Δυτική Αθήνα

Με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέα Λεωτσάκο, στο γραφείο της ΠΕ Δυτικού Τομέα, στο Περιστέρι, συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη Δυτική Αθήνα», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο Facebook. Επισήμανε δε πως «η ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας είναι το στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε» και πως καθοριστικό ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση παίζουν οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει: «Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη Δυτική Αθήνα

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών και καλό φίλο Ανδρέα Λεωτσάκο είχαμε σήμερα εκτενή συζήτηση και συνεργασία για τις νέες ευκαιρίες που φέρνει το Ταμείο Ανάκαμψης και στη Δυτική Αθήνα.

Η ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας είναι το στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε.

Όλοι μαζί, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Περιφέρεια και οι 7 Δήμοι συντονίζουμε τις προσπάθειες μας για την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας.

Σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά.

Το Πακέτο Ανάκαμψης δίνει τεράστιες ευκαιρίες και η Δυτική Αθήνα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στην απορρόφησή του.

Και προς αυτή την κατεύθυνση, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος του Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Πιστεύουμε άλλωστε στη στενή συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κυβέρνησης.

Έχουμε όραμα και σχέδιο. Και το κάνουμε πράξη!

Προχωράμε.

Πάμε τη Δυτική Αθήνα πιο μπροστά! #Δυτικά_Δυνατά»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.