Bild: «Έκρηξη ταξιδιών αναμένεται φέτος το καλοκαίρι»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bild: «Έκρηξη ταξιδιών αναμένεται φέτος το καλοκαίρι»

«Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί και τα τεστ κορoνοϊού τόσο πιο γρήγορα θα ανοίξει ο δρόμος για ταξίδια», γράφει η Bild, σε άρθρο της, με τίτλο: «Έκρηξη ταξιδιών αναμένεται φέτος το καλοκαίρι».

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του εντεταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης για το Τουρισμό, Τόμας Μπαράις, ο οποίος εμφανίζεται βέβαιος πως οι Γερμανοί έχουν μεγάλη όρεξη για ταξίδια. Τα λεγόμενα του εντεταλμένου στηρίζει και ο γερμανικός ταξιδιωτικός κολοσσός TUI. Εκπρόσωπος της TUI δηλώνει ότι αναλύσεις της αγοράς δείχνουν ότι μετά τους δύσκολους μήνες του lockdown υπάρχει τεράστια νοσταλγία για χαλαρωτικά ταξίδια και επικαλείται την αξιολόγηση των αναζητήσεων στο διαδίκτυο.

Προσθέτει μάλιστα ότι ενόψει του φετινού καλοκαιριού οι ενδιαφερόμενοι στρέφονται σε κλασικούς προορισμούς: Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο και Πορτογαλία, με άλλα λόγια «Μεσόγειος first». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού κολοσσού δεν αποκλείεται να δούμε τα αεροπορικά εισιτήρια για τις χώρες της Μεσογείου να γίνονται γρήγορα ανάρπαστα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider