Ακάρ: Όσα αεροσκάφη και υποβρύχια και να αγοράσει η Ελλάδα δεν αρκούν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ακάρ: Όσα αεροσκάφη και υποβρύχια και να αγοράσει η Ελλάδα δεν αρκούν
Ενοχλημένος από το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ σε ομιλία του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λιβύη.

Ενοχλημένος από το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ σε ομιλία του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λιβύη.

«Είναι γνωστή η κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας. Έχουν προβλήματα. Όμως παρά τα προβλήματα και με κόστος τη μείωση του φαγητού, της ένδυσης, του μισθού του κάθε Έλληνα πολίτη, ξεκίνησαν μια εκστρατεία εξοπλισμού, μια μόδα εξοπλισμού. Αγοράστε όσα αεροσκάφη θέλετε, όσα υποβρύχια, όσα πλοία θέλετε. Δεν σας αρκούν. Δεν αρκούν», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

Παράλληλα ο Ακάρ για άλλη μια φορά κατηγόρησε την Αθήνα σημειώνοντας πως «οι Έλληνες γείτονες μας κάνουν προβοκατόρικες ενέργειες, κάνουν προκλητικά βήματα και αυξάνουν την ένταση στην περιοχή. Και καλύπτουν όσα κάνουν οι ίδιοι και αποκρύπτουν τις προσπάθειες μας για διάλογο, για ειρηνικές μεθόδους οι οποίες συμβαδίζουν με το διεθνές δίκαιο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider