Ελλάδα
23-12-2020 | 13:05

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με διπλό μήνυμα στο 13033

Newsroom
Μοιράσου το
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με διπλό μήνυμα στο 13033

Θα στείλουμε δύο μηνύματα για τα ρεβεγιόν. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στις μετακινήσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι πολίτες πρέπει να στέλνουν μήνυμα στο 13033 όχι μόνο για να φύγουν από το σπίτι για να πάνε στο Ρεβεγιόν αλλά και κατά την επιστροφή τους, χωρίς να ξεχνούν πως στις 22.00 ξεκινά η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ο Λευτέρης Οικονόμου τόνισε τη σημασία της τήρησης των μέτρων και κατά τη διάρκεια των εορτών «για να μην ξαναγυρίσουμε πίσω», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας μια νέα έξαρση διασποράς του ιού.

Υπενθύμισε πως στο γιορτινό τραπέζι μπορούν να βρεθούν μέχρι και εννέα (9) άτομα από δύο (2) οικογένειες, ενώ επιτρέπονται οι μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο, προειδοποιώντας ωστόσο, πως θα υπάρξουν εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων.

Χθες μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση τόνισε πως θα υπάρξουν μπλόκα σε όλη τη χώρα και αυστηρά μέτρα κατά τη διάρκεια των εορτών, σε μια προσπάθεια να αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις που θα οδηγήσουν ενδεχομένως σε μια νέα έξαρση της πανδημίας

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.