Ισπανοί γιατροί ζητούν την "άμεση παραίτηση" του κορυφαίου επιδημιολόγου εξαιτίας της ανικανότητάς του

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισπανοί γιατροί ζητούν την "άμεση παραίτηση" του κορυφαίου επιδημιολόγου εξαιτίας της ανικανότητάς του
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το Γενικό Συμβούλιο Ιατρικών Ενώσεων της Ισπανίας ζήτησε την "άμεση παραίτηση" του Φερνάντο Σιμόν.

Το Γενικό Συμβούλιο Ιατρικών Ενώσεων της Ισπανίας ζήτησε την "άμεση παραίτηση" του Φερνάντο Σιμόν από τη θέση του διευθυντή του Κέντρου Συντονισμού για Ειδοποιήσεις Υγείας και Έκτακτης Ανάγκης του υπουργείου Υγείας για την "προφανή και παρατεταμένη ανικανότητά του" στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Το Συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τις 52 ιατρικές ενώσεις της χώρας, αναφέρει ότι οι τελευταίες ανακοινώσεις του Σιμόν "φανερώνουν έλλειψη κινήτρου, παρανόηση και έλλειψη ευαισθησίας και εκφράζουν μια προφανή άγνοια της δουλειάς του, της ευθύνης του και του λειτουργήματος των επαγγελματιών γιατρών".

Οι γιατροί αναφέρονται στο σχόλιο που έκανε ο Σιμόν σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, όταν υποβάθμισε τα κρούσματα της Covid-19 μεταξύ των εκπροσώπων του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, που, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συμβουλίου "είναι από τα περισσότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα του κλάδου γειτονικών χωρών".

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο «βατήρας» της ΔΕΘ για τον Μητσοτάκη - H ποδοσφαιροκουβέντα του Καραμανλή - Oι συλλογικοί πονοκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ

Telekom: Η νέα εποχή του ΟΤΕ - Οι αλλαγές σε υπηρεσίες και θυγατρικές

Καταπατημένα ακίνητα: «Γυρίζουν την πλάτη» στην εξαγορά παρά το «κούρεμα» 80%

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider