Βουλή: Αρνητικά τα πρώτα 529 τεστ μοριακού ελέγχου για κορονοϊό σε βουλευτές και εργαζόμενους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βουλή: Αρνητικά τα πρώτα 529 τεστ μοριακού ελέγχου για κορονοϊό σε βουλευτές και εργαζόμενους
Την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη συνολικά προσήλθαν στο ιατρείο της Βουλής 1.100 άτομα εκ των οποίων οι 170 ήταν βουλευτές.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των πρώτων 529 τεστ μοριακού ελέγχου PRC που έγιναν την περασμένη Τετάρτη σε βουλευτές, συνεργάτες τους, υπαλλήλους και εργαζόμενους στη Βουλή των Ελλήνων.

Τα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά, σήμερα, Παρασκευή, αφορούσαν σε όσους εθελοντικά υποβλήθηκαν στο τεστ την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα του πρώτου διήμερου ελέγχου μετά την καλοκαιρινή διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου, που πραγματοποίησε η Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη συνολικά προσήλθαν στο ιατρείο της Βουλής 1.100 άτομα εκ των οποίων οι 170 ήταν βουλευτές.

Θα συνεχιστούν τα τεστ

Η Βουλή των Ελλήνων έχει προγραμματίσει να συνεχίσει τα εθελοντικά τεστ και την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μπορέσουν να ελεγχθούν όσοι από τους βουλευτές, συνεργάτες τους , υπαλλήλους και εργαζόμενους απουσίαζαν την περασμένη Τετάρτη και την περασμένη Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφία: Getty / Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασία από το σπίτι: Οκτώ δουλειές με πολλά χρήματα χωρίς προϋπηρεσία

Ο Μητσοτάκης, ο Τραμπ και η «απειλή» Τσίπρα

Fuel Pass: Μέχρι πότε ισχύει και τι γίνεται μετά τον Μάιο - Οι κρίσιμες ημερομηνίες για αιτήσεις και χρήση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider