Για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes η Μακένζι Μπέζος

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes η Μακένζι Μπέζος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Μακένζι Μπέζος κατατάσσεται τέταρτη στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, σύμφωνα με το Forbes. 

Στη λίστα του Forbes μπήκε για πρώτη φορά η πρώην σύζυγος του Τζεφ Μπέζος, Μακένζι Μπέζος, με εκτιμώμενη περιουσία ύψους 36 δισ. δολαρίων.

Η Μακένζι Μπέζος κατατάσσεται τέταρτη στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, σύμφωνα με το Forbes.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ίδια επωφελήθηκε σε μεγάλο βαθμό από το πλουσιοπάροχο διαζύγιο με τον Τζεφ Μπέζος, ιδρυτή της Amazon. Όπως γράφει το Business Insider, μέσω του διαζυγίου, η Μακένζι έλαβε το 25% του ποσοστού του Τζεφ Μπέζος στην Amazon.

Παράλληλα η ίδια παρέδωσε όλα τα δικαιώματά της στην Washington Post και την Blue Origin και το 75% των μετοχών στην Amazon, συν τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών.

Η πρώην σύζυγος του Τζεφ Μπέζος έμεινε με ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην κατοχή της: Η συνολική αξία του μεριδίου που είχαν οι δύο τους στην Amazon υπολογίζεται στα 143 δισ. δολάρια. Έτσι, το εναπομείναν ποσοστό της ΜακΚένζι ανέρχεται στα 36 δισ. δολάρια.

Την τετράδα συμπληρώνουν η Τζούλια Κοχ με 38,2 δισ. δολάρια, η Μπέτενκουρ Μέγιερς με 48,9 δισ. δολάρια, και η Άλις Γουόλτον με 54,4 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ανοίγει η πλατφόρμα του ΜΙΔΑ - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν πάνω από 7 εκατ. φορολογούμενοι

Τροχάδην για τις 72 δόσεις - Υβριδικά... μερεμέτια - Συμφωνίες και νέα υψηλά για τη ΔΕΗ

Γαλάζιες περιοδείες με.. τσίπουρα - Κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ για περισσότερα δωρεάν - Τα μπλόκα του Τσίπρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider