Μάχη μεταξύ δύο για την προεδρία των ΗΠΑ - Τέλος ο Σάντερς

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μάχη μεταξύ δύο για την προεδρία των ΗΠΑ - Τέλος ο Σάντερς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Τραμπ και Μπάιντεν διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Μάχη μεταξύ δύο και επίσημα για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, μετά την απόσυρση της διεκδίκησης του χρίσματος των Δημοκρατικών από τον Μπέρνι Σάντερς.

Συγκεκριμένα, ο Γερουσιαστής από το Βέρμοντ αποσύρθηκε, αφήνοντας τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μόνο στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Πλέον ο τελευταίος καλείται να αντιμετώπισει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον κορονοϊό ωστόσο να δυσκολεύει το έργο όλων. Και αυτό γιατί κανένας δεν θα θέλει να χρεωθεί μια βαθιά ύφεση στις ΗΠΑ εξαιτίας λάθων χειρισμών σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

O ανεξάρτητος Γερουσιαστής από το Βερμόντ ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό του.

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χώρα που ζει το δημογραφικό μας μέλλον προβλέπεται να χάσει το 30% του πληθυσμού της μέχρι το 2070

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι γίνεται όταν ο ιδιοκτήτης δεν τα καθαρίσει - Πώς κινούνται δήμοι και ΠΣ, ποιος πληρώνει τον λογαριασμό

Η επίθεση στη Hugging Face σηματοδοτεί την έναρξη μιας επικίνδυνης εποχής κυβερνοεπιθέσεων με AI

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider