Αθώοι Σταύρος Ψυχάρης και τραπεζικά στελέχη για δάνεια του ΔΟΛ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αθώοι Σταύρος Ψυχάρης και τραπεζικά στελέχη για δάνεια του ΔΟΛ
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ότι δεν παραβιάστηκε ο κανόνας επιμέλειας κατά τη διαχείριση των δανείων.

Ομόφωνα αθώους έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας τον Σταύρο Ψυχάρη και δέκα τραπεζικά στελέχη για χορήγηση δανείων στον ΔΟΛ.

Είχε προηγηθεί η εισήγηση του εισαγγελέα για αθώωση του κ. Ψυχάρη και δέκα τραπεζικών στελεχών που κατηγορούνταν ότι χορήγησαν δάνεια στον δημογραφικό οργανισμό χωρίς τις κατάλληλες εγγυήσεις.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ότι δεν παραβιάστηκε ο κανόνας επιμέλειας κατά τη διαχείριση των δανείων, αλλά και πως τα 44,7 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν χωρίς να παραβιαστούν.

Επίσης, αποδείχθηκε, σύμφωνα με το σκεπτικό του Δικαστηρίου, πως σημαντικό μέρος της οφειλής έχει καλυφθεί αφού σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης της ακίνητης περιουσίας του πρώην εκδότη με αποτέλεσμα η ζημία της τράπεζας να καθίσταται αβέβαιη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πρωταθλητές της φοροδιαφυγής τα συνεργεία αυτοκινήτων - Στο 30% η παραβατικότητα το 2025

Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοίγει η πλατφόρμα - Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση

Πώς θα είναι το νέο Conrad Athens The Ilisian που ανοίγει μέσα στην εβδομάδα (pics)

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider