Η Inter Miami του Μέσι αντικαθιστά το crypto logo στη φανέλα με εταιρεία κρουαζιέρας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Inter Miami του Μέσι αντικαθιστά το crypto logo στη φανέλα με εταιρεία κρουαζιέρας
Με το logo της εταιρείας κρουαζιέρας Royal Caribbean International θα αγωνίζεται πλέον ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην Inter Miami στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, αντικαθιστώντας το logo της πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων ΧΒΤΟ και τον βασικό μέτοχο της ομάδας. 

Με το logo της εταιρείας κρουαζιέρας Royal Caribbean International θα αγωνίζεται πλέον ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην Inter Miami στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, αντικαθιστώντας το logo της πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων ΧΒΤΟ και τον βασικό μέτοχο της ομάδας.

Σε ανακοίνωση της η Royal Caribbean International αναφέρει πως σύντομα θα αφήσει το «στίγμα» της στην εμφάνιση της φανέλας της Inter Miami.

H εταιρεία που έχει έδρα την Φλόριντα, μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο στο χώρο της κρουαζιέρας, ανακοίνωσε τα νέα σε event και περιέγραψε το deal ως μία «πολυετή συνεργασία», χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω οικονομικές λεπτομέρειες.

Η Royal Caribbean International θέλει να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που δέχθηκε νέα ώθηση με την κατάκτηση για όγδοη φορά της Χρυσής Μπάλας τον περασμένο Οκτώβριο. Πρόσφατα μάλιστα, ο Λιονέλ Μέσι εγκαινίασε το καινούργιο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η XBTO είχε ανακοινώσει πολυετή συνεργασία με την Inter Miami, σε ένα deal που είχε προκαλέσει θόρυβο στο χώρο του ποδοσφαίρου, στην Αμερική και όχι μόνο.

Τότε η Inter Miami είχε δηλώσει πως η συμφωνία αποτελούσε ένα «σημαντικό ορόσημο στην αποδοχή του crypto» και οδήγησε το Μαϊάμι «πιο κοντά στο να γίνει η Μέκκα των κρυπτονομισμάτων».

Φωτό @ AP

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια πρωτιά: Πληρώνει το ενοίκιό του σε Bitcoin - «Σταθμός» για τα cryptos

Νέα «πυρά» Ντάιμον (JP Morgan) για Bitcoin: Είναι άχρηστο - Μην μπλέξετε

Τι σημαίνει για το bitcoin η δημιουργία spot ETF; - Το παράδειγμα του χρυσού

gazzetta
gazzetta reader insider insider