Binance: Σε συζητήσεις με την πλουσιότερη οικογένεια της Ινδονησίας για crypto εγχείρημα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Binance: Σε συζητήσεις με την πλουσιότερη οικογένεια της Ινδονησίας για crypto εγχείρημα
Σε διαπραγματεύσεις με τους Hartonos, και μια κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών για την ίδρυση ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων.

Η Binance Holdings βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλουσιότερη οικογένεια της Ινδονησίας, τους Hartonos, και μια κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών για την ίδρυση ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές με γνώση της υπόθεσης.

Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο πραγματοποιεί συζητήσεις με την PT Bank Central Asia, που ελέγεχεται από τα αδέρφια Budi και Michael Hartono και την PT Telkom Indonesia για το εγχείρημα, σύμφωνα με τις πηγές.

Μια συνεργασία ανάμεσα στο Binance, τη BCΑ και τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών θα άνοιγε το δρόμο για μεγαλύτερη υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων στην Ινδονησία, το τέταρτο πολυπληθέστερο κράτος στον κόσμο, όπου πολλοί ενήλικες έχουν μικρή πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό και άλλες μορφές χρηματοδότησης. Πέρα από την τράπεζα, οι Hartonos ελέγχουν επίσης μια μεγάλη καπνοβιομηχανία, μια εταιρεία τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών αλλά και επιχειρήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider