Shiba Inu: Η αλυσίδα σινεμά AMC ενδέχεται να το εισάγει ως επιλογή πληρωμής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Shiba Inu: Η αλυσίδα σινεμά AMC ενδέχεται να το εισάγει ως επιλογή πληρωμής
Στις 25 Οκτωβρίου, το Shiba Inu κατέγραψε άνοδο 50% και έγινε το 11ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε αξία σημειώνοντας σταθερή ανάπτυξη από τότε.

Η αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών AMC Theaters, με έδρα τις ΗΠΑ εξετάζει να επεκταθεί στις επιλογές όσον αφορά την αποδοχή πληρωμών.

Ο Άνταμ Άρον, ο CEO της AMC Theaters, δημοσίευσε μια δημοσκόπηση στο Twitter ρωτώντας εάν το κρυπτονόμισμα Shiba Inu πρέπει να θεωρηθεί ως επιλογή πληρωμής για την αγορά εισιτηρίων κινηματογράφου και άλλων υπηρεσιών. Η εξέλιξη έρχεται σχεδόν ένα μήνα αφότου η αλυσίδα κινηματογράφων ενεργοποίησε τις πληρωμές με Dogecoin.

Στον χώρο των crypto, τόσο το Shiba Inu όσο και το Dogecoin παρουσιάζονται ως αντίπαλα νομίσματα που αμφότερα βασίζονται σε memes. Υποστηριζόμενο από τον Έλον Μασκ, το Dogecoin είναι ουσιαστικά πιο πολύτιμο από το «αντίγραφό» του, το Shiba Inu, αλλά τις τελευταίες ημέρες, το SHIB έχει να επιδείξει στρατοσφαιρική ανάπτυξη.

Το tweet του Άρον συγκέντρωσε πάνω από 18.000 likes από τότε που δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου και δίνει στους πελάτες τέσσερις επιλογές για να διαλέξουν. Από τις τέσσερις επιλογές, η πρώτη που γράφει «Ναι, Shiba Inu σίγουρα» έχει αναδειχθεί πρώτη σε ψήφους με 81% αφοσίωση. Συνολικά στη δημοσκόπηση έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής 144.152 άτομα.

Ωστόσο, η ενότητα των σχολίων κάτω από το tweet του Aron, φαινόταν κάπως διχασμένη. Ενώ πολλά σχόλια στην ανάρτηση έδειχναν ενθουσιασμό των υποστηρικτών του Shiba Inu, κάποιοι το αποκάλεσαν ως «pump and dump» σημειώνοντας ότι το κρυπτονόμισμα δεν έχει επί του παρόντος σταθερότητα και θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μη ισορροπημένη συνθήκη για τους αγοραστές εισιτηρίων.

Το κρυπτονόμισμα κατασκευάστηκε από τον ανώνυμο δημιουργό Ryoshi τον Αύγουστο του 2020 και διατέθηκε σε κυκλοφορία ως Dogecoin-killer.

Στις 25 Οκτωβρίου, το Shiba Inu κατέγραψε άνοδο 50% και έγινε το 11ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε αξία σημειώνοντας σταθερή ανάπτυξη από τότε.

Επί του παρόντος, κάθε token Shiba Inu διαπραγματεύεται στα 0,000071 δολάρια.

Ακόμα παραμένει ασαφές εάν τελικά η AMC Theaters θα αποδεχτεί το Shiba Inu ως επιλογή πληρωμής, αν και η αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών δέχεται ήδη πληρωμές Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Dogecoin.

Photo: GettyImages/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα μεγάλα «χαρτιά» των crypto πέφτουν, το Shiba Inu συνεχίζει το ράλι - Το Bitcoin κάτω από τα 60.000 δολάρια

«Άλμα» 13% για το Shiba Inu - Αυξάνονται οι «πιέσεις» στην Robinhood για να το προσθέσει στις συναλλαγές

Shiba Inu: Νέο ιστορικό υψηλό, με ράλι 50% - Το 11ο σε αξία κρυπτονόμισμα στον κόσμο

gazzetta
gazzetta reader insider insider