Ανακάμπτουν τα κρυπτονομίσματα, μετά τη «διαβολική» εβδομάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανακάμπτουν τα κρυπτονομίσματα, μετά τη «διαβολική» εβδομάδα
Τάσεις ανάκαμψης εμφανίζει η αγορά των κρυπτονομισμάτων, μετά από μια «διαβολική» εβδομάδα όπου bitcoin και ether έχασαν δισεκατομμύρια δολάρια.

Τάσεις ανάκαμψης εμφανίζει η αγορά των κρυπτονομισμάτων, μετά από μια «διαβολική» εβδομάδα όπου bitcoin και ether έχασαν δισεκατομμύρια δολάρια, στον απόηχο των αποφάσεων ΗΠΑ και Κίνας να αυστηροποιήσουν τους ελέγχους στις συναλλαγές με τα διαδικτυακά νομίσματα.

To Bitcoin ενισχύεται σχεδόν 13% πάνω από τα 38.000 δολάρια, έχοντας υποχωρήσει κάτω από τα 32.000 δολάρια την Κυριακή, σύμφωνα με το CoinDesk, οδηγώντας την κεφαλαιακή του αξία στα 707 δισ. δολάρια.

Εντωμεταξύ, το ether, αυξήθηκε από τα 1.800 την Κυριακή στα πάνω από 2.300 δολάρια τη Δευτέρα, αύξηση της τάξης του 22%, με την αξία του να αγγίζει τα 277 δισ. δολάρια.

Παράλληλα το dogecoin, με την τιμή του να ανακάμπτει στα 33 σεντς τη Δευτέρα (από τα 24 την Κυριακή).

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μια «μαύρη» εβδομάδα, που χαρακτηρίστηκε από τις απώλειες άνω του 30% που σημείωσε την Τετάρτη, το Bitcoin έφτασε να ανεβαίνει έως και 8% το Σάββατο, μετά από ανάρτηση του ιδρυτή της Tesla, Έλον Μασκ, στο Twitter, στην οποία υποστήριξε πως στηρίζει τα ψηφιακά νομίσματα έναντι στη «μάχη» με το «παραδοσιακό» χρήμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Bitcoin: Ο Έλον Μασκ είναι η μεγαλύτερη επιρροή για την τιμή

Ethereum: Ένα βήμα πιο κοντά στην επίλυση του τεράστιου προβλήματος της ενέργειας

gazzetta
gazzetta reader insider insider