Αυτοκίνητο
23-03-2021 | 17:58

Προκλητικά προσιτό το Fiat Tipo S/W (pics)

Newsroom
Μοιράσου το
Προκλητικά προσιτό το Fiat Tipo S/W (pics)
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Θέλετε μεγάλους χώρους αλλά έχετε μικρό προϋπολογισμό; Επιθυμείτε την αξιοπιστία ενός νέου αυτοκινήτου με 5 χρόνια εγγύηση σε κόστος καλού μεταχειρισμένου; H Fiat έχει όλες τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα υπό τη μορφή του Fiat Tipo Station Wagon Diesel με Family Bonus.

insider

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, προσφέρει την πλέον πρακτική έκδοση του Tipo, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με τιμή μόλις 14.850 ευρώ.

insider

Με έμφαση στην πρακτικότητα και τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το Fiat Tipo Station Wagon αποτελεί την ιδανική έκδοση για όσους αναζητούν ένα όχημα που θα καλύψει με άνεση τις αυξημένες απαιτήσεις για χώρους που έχει μια οικογένεια.

insider

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο χώρος αποσκευών του Tipo Station Wagon αγγίζει τα 550 λίτρα, ενώ σε περίπτωση αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα ξεπερνά με άνεση το 1 κυβικό μέτρο!

insider

Οι κορυφαίοι διαθέσιμοι χώροι, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση.

Αν στην εξίσωση προστεθεί και ο αποδοτικός κινητήρας diesel τεχνολογίας MultiJet απόδοσης 95 ίππων και 200 Nm ροπής, το Tipo Station Wagon, αριστεύει και στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχείο που του επιτρέπει να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με εξαιρετικά χαμηλό κόστος καυσίμου.

insider

Για όσους αναζητούν την κορυφαία πρακτικότητα σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος αγοράς και χρήσης, η Fiat -για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων- προσφέρει το Fiat Tipo Station Wagon με τον κινητήρα diesel με έκπτωση που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ και τιμή αγοράς μόλις 14.850 ευρώ.

insider

Παράλληλα με το εξαιρετικά χαμηλό κόστος, ο αποδοτικός κινητήρας εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ όπως και στην υπόλοιπη γκάμα μοντέλων της Fiat, η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση ισχύει για 200.000 χλμ. και συνοδεύεται από αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.