Αυτοκίνητο
23-03-2021 | 17:35

Νέα online παρουσία για την Kymco

Newsroom
Μοιράσου το
Νέα online παρουσία για την Kymco
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Kymco δημιουργεί κορυφαία scooter υψηλής απόδοσης και αισθητικής, με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκλρο τον κόσμο. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου αναβάτη, με κύρια χαρακτηριστικά την ευελιξία, την πρακτικότητα, την τεχνολογία και την ευκολία σε κάθε διαδρομή. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά βασίστηκε για να δημιουργήσει και το νέο της website.

insider

Πλέον, στο ανανεωμένο και πλήρως mobile friendly, kymco.gr οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης. Οι σελίδες των μοντέλων διαθέτουν μεγάλες και πλούσιες αναλυτικές παρουσιάσεις, πλαισιωμένες από διαδραστικά στοιχεία και multimedia υλικά.

Ο κάθε χρήστης βρίσκει άμεσα και εύκολα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν, ενώ σε κάθε σελίδα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το κάθε μοντέλο, τα οποία και μπορεί να κατεβάσει στη συσκευή του. Αξιοσημείωτο είναι πως πλέον οι χρήστες μπορούν μέσω του website να κλείσουν εύκολα και γρήγορα service για το scooter τους, την ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί.

insider

Φυσικά, από το website δεν λείπουν και τα νέα της Kymco, ο αναλυτικός τιμοκατάλογος, μία πλήρης γκάμα με γνήσια ανταλλακτικά, αλλά και το section του Test Ride It, μέσω του οποίου η Kymco σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το scooter της επιλογής σου.

Πιο συγκεκριμένα, στο www.testrideit.kymco.gr , διαλέγεις το scooter Kymco που θες να δοκιμάσεις, κλείνεις τη θέση σου την ώρα και μέρα που επιθυμείς, γράφεις την κριτική σου και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα Kymco People S 125, που θα δώσει ξεχωριστό στυλ στην κάθε σου μετακίνηση!

Δείτε το νέο site της Kymco με όλη τη γκάμα των scooter από 50 έως και 550 κ.εκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.