Oι 7 μάρκες με τα πιο αθόρυβα αυτοκίνητα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Oι 7 μάρκες με τα πιο αθόρυβα αυτοκίνητα
Τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν γίνει πολύ πιο αθόρυβα σε σχέση με το παρελθόν, μάλιστα μερικές μάρκες κατασκευάζουν τόσο ήσυχα μοντέλα, που θυμίζουν εκκλησία στο εσωτερικό τους.

Τεράστια βήματα προόδου έχουν γίνει στη μείωση του θορύβου στο εσωτερικό των αυτοκινήτων μας. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα υπάρχουν μερικές μάρκες, οι οποίες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση από τους ανταγωνιστές τους στην ηχομόνωση των μοντέλων τους και κατασκευάζουν πιο αθόρυβα μοντέλα. Το insider αποκαλύπτει τις επτά εταιρείες αυτοκινήτου, που εγγυούνται ήρεμες μετακινήσεις με βάση τις επίσημες μετρήσεις θορύβου τις εγκρίσεις Τύπου του 2018 από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Οχημάτων ΚΒΑ της Γερμανίας! Οι μετρήσεις της ΚΒΑ γίνονται με βάση τις νόρμες των Ηνωμένων Εθνών, ενώ στη λίστα της δεν περιλαμβάνονται μάρκες περιορισμένης παραγωγής, όπως οι Ferrari και Lotus.

Η Mazda επέστρεψε την ιδανική στιγμή στην ελληνική αγορά, καθώς τα μοντέλα της διαθέτουν πολλά προσόντα, μεταξύ των οποίων και τους θαλάμους επιβατών με τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.

Από τη μία το εκρηκτικό GT-R και από την άλλη το ηλεκτρικό Leaf. Κάπως έτσι προέκυψε η εκπληκτική επίδοση της Nissan, που κατασκευάζει τελικά εξαιρετικά αθόρυβα μοντέλα.

Πολύ καλή επίδοση για τη Mini, αν συνυπολογίσουμε ότι ο στόλος της δεν περιλαμβάνει πλέον μόνον…μίνι, αλλά και μεγαλύτερα SUV με τετρακίνηση.

Τα νεανικά αυτοκίνητα δεν πρέπει να είναι οπωσδήποτε και θορυβώδη. Αυτό απέδειξε η Seat με την τέταρτη θέση που κατέλαβε στον πίνακα της γερμανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας.

Η Volvo βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, εστιάζει πλέον στην ηλεκτροκίνηση και θεωρείται πολύ πιθανόν να γίνει τα επόμενα χρόνια η εταιρεία με τον πιο αθόρυβο στόλο αυτοκινήτων στον πλανήτη.

Η βαυαρική μάρκα φημίζεται για τα σπορ και πολυτελή μοντέλα της, ωστόσο κατάφερε και πλασαρίστηκε σε μία από τις κορυφαίες θέσεις της σχετικής λίστας.

Η εταιρεία με το οβάλ λογότυπο γνωρίζει προφανώς να φτιάχνει και σπορ μοντέλα, όπως τις καυτές εκδόσεις ST και τη Mustang, αλλά και αθόρυβα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:11

Κλιμακώνεται η κόντρα OpenAI - Μασκ: «Κόβει» την τεχνολογία της από εταιρεία της SpaceX

19:49

Γερμανός ΥΠΟΙΚ: Οι εμπορικές συγκρούσεις και οι πόλεμοι είναι «δηλητήριο» για την παγκόσμια οικονομία

19:40

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σέβεται την επιλογή του λαού της Ισλανδίας, δηλώνει εκπρόσωπος

19:25

Ερντογάν για το ναυάγιο στην Κερύνεια: «Το κράτος μας έχει κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του»

19:02

Ισλανδή πρωθυπουργός για δημοψήφισμα: «Όχι οπισθοδρόμηση» αλλά «νίκη για τη δημοκρατία

18:27

Google Maps: Η «Λίμνη Οντάριο» έγινε «Lake America» για τους χρήστες στις ΗΠΑ

18:22

ΥΠΕΘΟΟ κατά ΠΑΣΟΚ για τα κόκκινα δάνεια: «Μοιράζει ανέξοδες υποσχέσεις και στέλνει τον λογαριασμό στους συνεπείς»

18:17

Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Πακιστάν συναντώνται πρώτη φορά για το νέο αμυντικό σύμφωνο

18:03

Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο Ωρωπού

17:41

Τραμπ: Θα αναπληρώσουμε τα στρατηγικά μας αποθέματα με πετρέλαιο Βενεζουέλας

17:10

Νεπάλ - Πλημμύρες: Οι αρχές ξεκίνησαν τις ταφές μη ταυτοποιημένων θυμάτων

16:51

Οι παραλίες της Βόρειας Εύβοιας που αξίζει να επισκεφθείτε

16:38

Θετικό το καλοκαιρινό «ταμείο» για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

16:31

Η NASA εκτόξευσε το νέο διαστημικό της τηλεσκόπιο, το «Nancy Grace Roman»

16:14

Δένδιας: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» σηματοδοτεί τη μετάβαση από ένα άθροισμα οπλικών συστημάτων σε ένα ολιστικό σύστημα αποτροπής

15:44

Με τον πρόεδρο του Λιβάνου θα συναντηθεί αύριο ο πρωθυπουργός

15:39

Μιχάλης Αργυρού: Τελειώνει ο μισθός στις 15 του μήνα;

15:31

«Γκάγκαροι»: Ποιοι ήταν οι βέροι Αθηναίοι και πώς πήραν το παράξενο όνομά τους

15:08

Χατζηδάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: «Η αντιπολίτευση ζει σε άλλη χώρα – Η πραγματικότητα τη διαψεύδει»

14:54

Η ανακοίνωση της Aegean για το αεροσκάφος που έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Ρόδο

14:48

Ανατροπή πλοίου με περίπου 270 επιβαίνοντες βόρεια της Κύπρου

14:31

Άκης Σκέρτσος: Τι μάθαμε από το Ταμείο Ανάκαμψης;

14:17

Θεσσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη με λεία 15.000 ευρώ

13:57

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Κρήτη και Νότιο Αιγαίο

13:46

ΓΕΕΘΑ: Ολοκληρώθηκε η παράδοση στρατιωτικού υλικού στις ένοπλες Δυνάμεις του Λιβάνου

13:16

Εξοχική κατοικία: Οι ξένοι «οδηγούν την αγορά», πόσα λεφτά δίνουν – Οι νέοι προορισμοί στον επενδυτικό χάρτη

13:14

Η Ισλανδία είπε «όχι» στην Ευρωπαϊκή Ένωση

13:10

Ο Καναδάς απαντά στον Τραμπ με μια γιγαντιαία πινακίδα: «Λίμνη Οντάριο. Τώρα και για πάντα»

12:42

Τραυματίστηκε Αυστραλή λουόμενη από αποκόλληση βράχων στο «Κλέφτικο» της Μήλου

12:34

ΙΣΑ: Την επόμενη εβδομάδα οι πληρωμές στους γιατρούς του «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider