Oι 7 μάρκες με τα πιο αθόρυβα αυτοκίνητα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Oι 7 μάρκες με τα πιο αθόρυβα αυτοκίνητα
Τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν γίνει πολύ πιο αθόρυβα σε σχέση με το παρελθόν, μάλιστα μερικές μάρκες κατασκευάζουν τόσο ήσυχα μοντέλα, που θυμίζουν εκκλησία στο εσωτερικό τους.

Τεράστια βήματα προόδου έχουν γίνει στη μείωση του θορύβου στο εσωτερικό των αυτοκινήτων μας. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα υπάρχουν μερικές μάρκες, οι οποίες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση από τους ανταγωνιστές τους στην ηχομόνωση των μοντέλων τους και κατασκευάζουν πιο αθόρυβα μοντέλα. Το insider αποκαλύπτει τις επτά εταιρείες αυτοκινήτου, που εγγυούνται ήρεμες μετακινήσεις με βάση τις επίσημες μετρήσεις θορύβου τις εγκρίσεις Τύπου του 2018 από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Οχημάτων ΚΒΑ της Γερμανίας! Οι μετρήσεις της ΚΒΑ γίνονται με βάση τις νόρμες των Ηνωμένων Εθνών, ενώ στη λίστα της δεν περιλαμβάνονται μάρκες περιορισμένης παραγωγής, όπως οι Ferrari και Lotus.

Η Mazda επέστρεψε την ιδανική στιγμή στην ελληνική αγορά, καθώς τα μοντέλα της διαθέτουν πολλά προσόντα, μεταξύ των οποίων και τους θαλάμους επιβατών με τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.

Από τη μία το εκρηκτικό GT-R και από την άλλη το ηλεκτρικό Leaf. Κάπως έτσι προέκυψε η εκπληκτική επίδοση της Nissan, που κατασκευάζει τελικά εξαιρετικά αθόρυβα μοντέλα.

Πολύ καλή επίδοση για τη Mini, αν συνυπολογίσουμε ότι ο στόλος της δεν περιλαμβάνει πλέον μόνον…μίνι, αλλά και μεγαλύτερα SUV με τετρακίνηση.

Τα νεανικά αυτοκίνητα δεν πρέπει να είναι οπωσδήποτε και θορυβώδη. Αυτό απέδειξε η Seat με την τέταρτη θέση που κατέλαβε στον πίνακα της γερμανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας.

Η Volvo βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, εστιάζει πλέον στην ηλεκτροκίνηση και θεωρείται πολύ πιθανόν να γίνει τα επόμενα χρόνια η εταιρεία με τον πιο αθόρυβο στόλο αυτοκινήτων στον πλανήτη.

Η βαυαρική μάρκα φημίζεται για τα σπορ και πολυτελή μοντέλα της, ωστόσο κατάφερε και πλασαρίστηκε σε μία από τις κορυφαίες θέσεις της σχετικής λίστας.

Η εταιρεία με το οβάλ λογότυπο γνωρίζει προφανώς να φτιάχνει και σπορ μοντέλα, όπως τις καυτές εκδόσεις ST και τη Mustang, αλλά και αθόρυβα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:44

Politico: Το Πεντάγωνο σκοπεύει να ακυρώσει την αποστολή Tomahawk στη Γερμανία

23:35

Το Ιράν «βλέπει αμφισημίες που πρέπει να διευκρινιστούν» στο προσχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ

23:29

ONEX: Συμφωνία με Λιμένα Αμβέρσας-Μπριζ για ανάπτυξη λιμενικών και logistics υποδομών

23:15

Wall Street: Νέο ρεκόρ για τον Dow Jones με «καύσιμα» από Μέση Ανατολή

23:10

THEON: Μέρισμα 0,31 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση

22:56

Νέα βέλη της Ryanair κατά της Fraport Greece για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

22:52

Πετρέλαιο: Φρένο στο τριήμερο ανοδικό σερί με «βουτιά» 3%

22:44

ΑΙΓΙΣ: Η Πυροσβεστική παρέλαβε 10 νέους τράκτορες με επικαθήμενα ημιρυμουλκούμενα

22:36

Ανδρουλάκης: «Είναι αρκετά δώδεκα χρόνια πισωγυρίσματος»

22:22

Άνοδος 1% για τον χρυσό, ξανά πάνω από τα 4.500 δολάρια

22:10

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως ανοίγει την πρώτη του πρεσβεία στη Σλοβενία

21:58

Επιστολή Ζελένσκι σε Πούτιν: Τον καλεί σε συνάντηση ζητώντας «κατάπαυση πυρός»

21:43

Σένγκεν, φύλαξη συνόρων και εσωτερική ασφάλεια στην ατζέντα του Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων

21:37

Ισραήλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την απαγόρευση επισκέψεων της ΔΕΕΣ στις φυλακές

21:25

ΔΟΑΕ: Η έλλειψη πρόσβασης στις ιρανικές εγκαταστάσεις προκαλεί «ανησυχία»

21:16

Ειδική αστυνομική επιχείρηση στις Αχαρνές: 7 συλλήψεις για ρευματοκλοπές

21:10

Μεσόγειος: Δηλητηριώδες ψάρι που «καμουφλάρεται» στην άμμο απειλεί και την Ελλάδα

21:03

Πούτιν για Ουκρανία: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε συμβιβασμούς» - Στο τραπέζι η υπογραφή συμφωνίας με Ζελένσκι

20:57

Κυρανάκης προς δήμαρχο Καλαβρύτων: «Σταματήστε να κρύβεστε και υπογράψτε για να ανοίξει ξανά ο Οδοντωτός»

20:43

Σύμμαχος των ογκολογικών ασθενών το «stopKapnisma.gr» - Ποιο σύνδρομο απειλεί τους εφήβους

20:37

Metron Analysis: Σταθερά 2η η ΕΛΑΣ, ντέρμπι ΠΑΣΟΚ - Καρυστιανού για την τρίτη θέση

20:32

Επίσκεψη Γεωργιάδη στα «ΑΧΕΠΑ», «Ιπποκράτειο» και Γ.Ν. Καβάλας

20:18

Συνάντηση Μητσοτάκη - Βούτσιτς: Στην ατζέντα η ενταξιακή πορεία της Σερβίας

20:03

AI, Τραμπ και γεωπολιτικό χάος: Γιατί οι αγορές αγνοούν τους κινδύνους

20:03

Βιομηχανία - Εφοδιαστική Αλυσίδα: Σε διαβούλευση το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο

19:53

Λαβρόφ: «Ο πόλεμος του Μπάιντεν στην Ουκρανία έχει γίνει πλέον πόλεμος του Τραμπ»

19:49

Δημοσκόπηση στη Γαλλία: Τα επεισόδια μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν τονώνουν την ακροδεξιά

19:36

Ισχυρό διεθνές ενδιαφέρον για την MTIS στα Ποσειδώνια 2026

19:22

ΗΠΑ: Ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζον Μπόλτον, θα δηλώσει ένοχος για «κακό χειρισμό απόρρητων εγγράφων»

19:16

Κέρδη στις ευρωαγορές παρά τη «θολή» Μέση Ανατολή - Πτώση για Universal-Nokia


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider