Στο «πράσινο» η Wall Street - Κοντά σε συμφωνία για το νέο πακέτο μέτρων

Wall

Πάνω από 110 μονάδες κέρδισε ο Dow Jones την Τρίτη. Στο επίκεντρο το νέο πακέτο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας.

Με κέρδη έκλεισε η Wall Street, την Τρίτη με τους επενδυτές να εστιάζουν τόσο στις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ όσο και της Νάνσι Πελόζι για το νέο πακέτο μέτρων τόνωσης της οικονομίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ενόψει και των προεδρικών εκλογών υποσχέθηκε σήμερα πως θα έχει ακόμη μεγαλύτερη πρόταση από αυτή Δημοκρατικών για 2,2 τρισ. δολάρια. «Θέλω να το κάνω ακόμη μεγαλύτερο, γιατί πρόκειται για χρήματα που πηγαίνουν σε ανθρώπους που δεν τους αξίζει αυτό που τους συνέβη» δήλωσε στο Fox ο Ντόναλντ Τραμπ.

Από την άλλη η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε ότι ελπίζει να γνωρίζει μέχρι το τέλος της ημέρας εάν θα καταστεί δυνατό να υπάρξει συμφωνία για το πακέτο τόνωσης της οικονομίας πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει αναμονή μέχρι τις προεδρικές εκλογές.

Δείκτες

Ειδικότερα, την Τρίτη, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,40% στις 28.308 μονάδες (κερδίζοντας πάνω από 113 μονάδες), ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,47% στις 3.443 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημείωσε κέρδη 0,33% στις 11.516 μονάδες.

«Άλμα» 5,71% κατέγραψε η μετοχή της Travelers.

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ