Επέστρεψε στο «κόκκινο» η Wall Street - Απώλειες 3% για τον Nasdaq

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επέστρεψε στο «κόκκινο» η Wall Street - Απώλειες 3% για τον Nasdaq
Απώλειες που ξεπέρασαν τις 320 μονάδες κατέγραψε ο τεχνολογικός δείκτης την Τετάρτη.

Βαριές απώλειες κατέγραψαν οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη, με τον τεχνολογικό κλάδο να δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις κλείνοντας στο -3%.

Ο πρόεδρος της Fed Τζερόμ Πάουελ δήλωσε χθες στο Κογκρέσο, πως υπάρχει άμεση ανάγκη για ένα νέο πακέτο μέτρων τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας προκειμένου να αντιμετωπίστει η κρίση του κορονοϊού, τονίζοντας πως η Fed είναι έτοιμη να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Παράλληλα, την Τετάρτη έγινε γνωστό πως ο σύνθετος δείκτης PMI της Markit κατέγραψε πτώση στις 54,4 μονάδες από 54,6 μονάδες τον Αύγουστο, ενώ ο μεταποιητικός δείκτης ενισχύθηκε στις 53,5 τον Σεπτέμβριο από 53,1 τον Αύγουστο.

Οι δείκτες

Ειδικότερα, την Τετάρτη, ο Dow Jones διολίσθησε κατά 1,92% στις 26.763 μονάδες, πτώση 2,37% στις 3.236 μονάδες σημείωσε ο S&P 500, ενώ απώλειες 3% κατέγραψε ο Nasdaq για να κλείσει στις 10.635 μονάδες.

Βαριές απώλειες σημείωσαν η Apple και η Tesla με την πρώτη να κλείνει στο -4,27% και την δεύτερη στο 10,34%. Αντίθετα «ράλι» σημείωσε η μετοχή της Nike κλείνοντας στο +8,77%.

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider