Κοντά σε επίπεδα ρεκόρ ο Nasdaq

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κοντά σε επίπεδα ρεκόρ ο Nasdaq
Κοντά στις 10.000 μονάδες ο Nasdaq. Τις αποφάσεις της Fed αναμένουν οι επενδυτές.

Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street στην συνεδρίαση της Τρίτης, με τον Nasdaq να «σπάει» το φράγμα των 10.000 μονάδων αλλά να μην καταφέρνει να

Οι επενδυτές αναζητούν καύσιμα η Fed, σύμφωνα με αναλυτές είναι έτοιμη να ανακοινώσει την Τετάρτη την επέκταση του προγράμματος Ποσοτικής Χαλάρωσης. Παράλληλα με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι εκτιμήσεις της Fed για την αμερικανική οικονομία μετά και την αναπάντεχη αύξηση των θέσεων εργασίας που ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ ανέκτησε τον Μάιο ένα μέρος από τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του Απριλίου και του Μαρτίου. Συγκεκριμένα, 2,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας προστέθηκαν τον Μάιο στις ΗΠΑ εκπλήσσοντας θετικά τους αναλυτές. Οι αναλυτές του Marketwatch ανέμεναν απώλειες που θα έφταναν τα 7,25 εκατομμύρια. Το ποσοστό ανεργίας σημείωσε πτώση από το 14,7% στο 13,3% σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ. Παράλληλα το «τσουνάμι» των απολύσεων για τον Απρίλιο αναθεωρήθηκε προς τα πάνω στα 20,7 εκατομμύρια από 20,5 εκατομμύρια που ήταν.

Δείκτες

Την Τρίτη ο Dow Jones διολίσθησε 1,09% στις 27.272 μονάδες, κατά 0,73% κατέγραψε πτώση ο S&P 500 στις 3.207, ενώ κέρδη 0,29% κατέγραψε ο Nasdaq στις 9.953 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider