Ισχυρή άνοδος της Coinbase, πριν το άνοιγμα της Wall Street - «Μπάσιμο» της Ark Invest, με 245 εκατ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισχυρή άνοδος της Coinbase, πριν το άνοιγμα της Wall Street - «Μπάσιμο» της Ark Invest, με 245 εκατ. δολάρια
Η μετοχή της Coinbase έφτασε να ενισχύεται έως και 8% προσυνεδριακά στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Με ισχυρά κέρδη κινείται η Coinbase πριν από το άνοιγμα του αμερικανικού χρηματιστηρίου για την Πέμπτη, συνεχίζοντας να επικεντρώνει το ενδιαφέρον των επενδυτών της Wall Street μετά από το ντεμπούτο διαπραγμάτευσης της μετοχής του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων την Τετάρτη.

Η μετοχή της Coinbase έφτασε να ανεβαίνει έως και 8% πριν από το άνοιγμα του αμερικανικού χρηματιστήριου, ενώ με βάση το χθεσινό κλείσιμο της Wall Street (στα 328.28 δολάρια ανά μετοχή), η συνολική αξία της εταιρείας υπολογίζεται κοντά στα 85,5 δισ. δολάρια.

Κύριος λόγος ανόδου της Coinbase για την προτελευταία ημέρα της εβδομάδας είναι η είδηση για το ότι η Ark Invest της Κάθριν Γουντ αγόρασε μετοχές της εταιρείας συνολικής 245,9 εκατ. δολαρίων, όπως μετέδωσε το CNBC. Υπενθυμίζεται ότι η Γουντ είναι γνωστή για τις επενδύσεις της στα κρυπτονομίσματα, υποστηρίζοντας ότι θα γίνουν απαραίτητο στοιχείο για κάθε trader.

Η είσοδος της Coinbase στη Wall Street ήρθε σε στιγμή που ποσά - ρεκόρ εισρέουν στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Η ιστορία της δεν έχει προηγούμενο: Ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα στα προκαταρκτικά αποτελέσματα του α’ τριμήνου πως τα έσοδα της εννεαπλασιάστηκαν σε σχέση με μια χρονιά πριν, ενώ τα καθαρά κέρδη από τα 32 εκατομμύρια δολάρια έφθασαν μεταξύ 730 και 800 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι περισσότερες συναλλαγές στη Coinbase αφορούν σε αγορές bitcoin και ethereum, τα οποία βρίσκονται σε ιστορικά υψηλά, κερδίζοντας αντίστοιχα 800% και 1.300% την προηγούμενη χρονιά.

Σημειώνεται πως για το μεσημέρι της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας), το bictoin ενισχύεται 0,09% στα 62.414 δολάρια και το ethereum ανεβαίνει 2,74% στα 2.434 δολάρια.
Διαβάστε επίσης:

Ανοδικά το Bitcoin, μετά το ντεμπούτο της Coinbase στη Wall Street- Κοντά στα 85 δισ. δολάρια η αξία της εταιρείας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider