Απώλειες 1,53% τον Σεπτέμβριο για το Χρηματιστήριο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Απώλειες 1,53% τον Σεπτέμβριο για το Χρηματιστήριο
Οριακά κέρδη 0,22% στην τελευταία συνεδρίαση του μήνα για την εγχώρια αγορά, αλλά πτώση για το σύνολο του Σεπτεμβρίου.

Στο «πράσινο» αποχαιρέτησε τον Σεπτέμβριο το Χρηματιστήριο Αθηνών, κλείνοντας με κέρδη στην τελευταία συνεδρίαση του μήνα.

Μπορεί η εγχώρια αγορά να ξεκίνησε τη συνεδρίαση της Τετάρτης με απώλειες, γρήγορα, ωστόσο, επιχείρησε αντίδραση. Ωστόσο, η αντίδραση δεν είχε δυναμική, όπως αποδείχθηκε.

Ειδικότερα, την Τετάρτη, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακή άνοδο 0,22% στις 624,75 μονάδες, κατορθώνοντας ωστόσο να διατηρηθεί πάνω από τα επίπεδα των 620 μονάδων. Στα 44,8 εκατ. ανήλθε η αξία των συναλλαγών.

Ωστόσο, σε επίπεδο μηνός, ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε σωρευτικές απώλειες 1,53% τον Σεπτέμβριο, με τον τραπεζικό κλάδο να «ηγείται» της πτώσης και να συγκεντρώνει μηνιαίες απώλειες άνω του 8%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πάνω από 11.000 άνεργοι λαμβάνουν το νέο αυξημένο επίδομα - Πότε θα ξεκινήσει η καθολική εφαρμογή του

Το Pilates γεννήθηκε μέσα σε στρατόπεδο αιχμαλώτων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Του '60 οι εκδρομείς... Αντίο Διονύση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider