Υποχωρεί ξανά το πετρέλαιο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υποχωρεί ξανά το πετρέλαιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Πτώση κοντά στα 37 δολάρια το βαρέλι κατέγραφε σήμερα το πετρέλαιο, πλησιάζοντας το χαμηλό 11ετίας που σημείωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς η υπερβάλλουσα προσφορά ασκούσε πιέσεις στην παγκόσμια αγορά.

Το πετρέλαιο μπρεντ υποχωρούσε κατά 31 σεντς στα 37,05 δολάρια το βαρέλι στις 13:36 ώρα Ελλάδας. Την Τρίτη, σημείωσε πτώση στα 35,98 δολάρια, στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 11 ετών. Το αμερικανικό αργό παρέμενε στα 37,50 δολάρια, έχοντας καταγράψει αυτή την εβδομάδα άνοδο σχεδόν 8%.

«Προς το παρόν, συνεχίζει να υπάρχει υπερπροσφορά αργού και τεράστιες ποσότητες σε αποθέματα», σχολίασε αναλυτής της ελβετικής εταιρίας Petromatrix.

Τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν χθες για τα αμερικανικά αποθέματα πρόσφεραν στήριξη στην τιμή του αργού. Τα αποθέματα, που αναμένονταν να αυξηθούν, μειώθηκαν κατά 5,88 εκατ. βαρέλια, σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Ενεργειακής Πληροφόρησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Θεσσαλονίκη: Ανεβάζει ταχύτητα ο τουρισμός – Τα νέα δεδομένα και το στοίχημα της επόμενης ημέρας

ΚΑΠ: Πλούσια εμιράτα, φτωχά χωράφια – Ο «κόφτης» των 100.000€

Δημόσιο: Οριζόντια αύξηση 80 ευρώ το μήνα και «δώρο» 500 ευρώ έως το Ιανουάριο του 2028

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider