Με 15 εισηγμένες το ATHEX Investment Conference της ΕΧΑΕ στη Γενεύη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με 15 εισηγμένες το ATHEX Investment Conference της ΕΧΑΕ στη Γενεύη
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα διεξαχθεί και μια πιο ανεπίσημη συζήτηση σχετικά με τις επενδυτικές τάσεις στην Ελλάδα, με συμμετοχή του CEO της EXAE, Γιάννου Κοντόπουλου και του Βασίλη Καρατζά, συμβούλου του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Με τη συμμετοχή 15 εισηγμένων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου, στη Γενεύη, το ATHEX Investment Conference που διοργανώνει η ΕΧΑΕ.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες είναι οι ΑΔΜΗΕ, Aegean, Aktor, Alumil, ΔΑΑ, ΕΧΑΕ, Fourlis, ΟΠΑΠ, Ideal, Lamda Development, Optima, ΟΛΠ, Prodea, Profile και Πλαστικά Θράκης.

Στο συνέδριο, εκπρόσωποι των εισηγμένων θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους και για one-on-one συναντήσεις με θεσμικούς επενδυτές.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα διεξαχθεί και μια πιο ανεπίσημη συζήτηση σχετικά με τις επενδυτικές τάσεις στην Ελλάδα, με συμμετοχή του CEO της EXAE, Γιάννου Κοντόπουλου και του Βασίλη Καρατζά, συμβούλου του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider