Άνοδος για το πετρέλαιο πριν την έλευση του τυφώνα Ιντάλια στον Κόλπο του Μεξικό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοδος για το πετρέλαιο πριν την έλευση του τυφώνα Ιντάλια στον Κόλπο του Μεξικό
Μικρά κέρδη κατέγραψαν την Δευτέρα οι τιμές του πετρελαίου, καθώς η τροπική καταιγίδα Ιντάλια πλησιάζει τις ενεργειακές εγκαταστάσεις στον Κόλπο του Μεξικό.

Μικρά κέρδη κατέγραψαν την Δευτέρα οι τιμές του πετρελαίου, καθώς η τροπική καταιγίδα Ιντάλια πλησιάζει τις ενεργειακές εγκαταστάσεις στον Κόλπο του Μεξικό, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει τις εργασίες εξόρυξης στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά, τα συμβόλαια παραδόσεως Οκτωβρίου για το αμερικανικό WTI στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης έκλεισαν με κέρδη 0,30 δολαρίων/βαρέλι ή 0,3% και διαμορφώθηκαν στα 80,10 δολάρια/βαρέλι.

Στην Ευρώπη, τα συμβόλαια Οκτωβρίου του brent υποχώρησαν κατά 0,1% στα 84,42 δολάρια/βαρέλι, όπως και τα συμβόλαια Νοεμβρίου που έκλεισαν στα 83,87 δολάρια/βαρέλι.

Σημειώνεται πως η τροπική καταιγίδα Ιντάλια αναμένεται ότι θα ενισχυθεί και θα μετατραπεί σε απειλητικό τυφώνα καθώς μετακινείται προς τα παράλια της Φλόριντας στον Κόλπο του Μεξικού, όπου οι αρχές προτρέπουν εκατομμύρια κατοίκους να προετοιμαστούν για εκκένωση, ενόψει της άφιξής της, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, τοπική ώρα.

Η Ιντάλια, που συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας 105 χλμ./ώρα, βρισκόταν σήμερα το απόγευμα σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων δυτικά της Κούβας και κινείται βόρεια με ταχύτητα περίπου 12 χλμ./ώρα, σύμφωνα με το δελτίο του Εθνικού Κέντρου Τυφώνων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Άλμα» 10% για το φυσικό αέριο μετά την ανακοίνωση απεργίας στην Αυστραλία

Επιστροφή στα κέρδη με μικρή άνοδο για τον χρυσό

Σε ανοδικό τέμπο οι ευρωαγορές την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου

gazzetta
gazzetta reader insider insider