Σε υψηλό 5 μηνών το Bitcoin - Πάνω από 2,2 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση των κρυπτονομισμάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε υψηλό 5 μηνών το Bitcoin - Πάνω από 2,2 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση των κρυπτονομισμάτων
Το Bitcoin σημειώνει μια μεγάλη άνοδο μετά από τις ισχυρές απώλειες του Ιουλίου, που έριξαν την αξία του στα 30.000 δολάρια.

Κοντά στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 5 μηνών κινείται το Bitcoin για το μέσο της εβδομάδας, καταγράφοντας νέα άνοδο πέρα των 50.000 δολαρίων.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα του κόσμου κερδίζει 5,70% στα 54.036 δολάρια, ενώ μικρότερη άνοδο καταγράφει το Ethereum (0,60% στα 3.556 δολάρια).

Το Bitcoin σημειώνει μια μεγάλη άνοδο μετά από τις ισχυρές απώλειες του Ιουλίου, που έριξαν την αξία του στα 30.000 δολάρια, πριν τη μεγάλη ανάκαμψη των τελευταίων μηνών.

Πλέον, το Bitcoin δεν φαντάζει τόσο μακριά από το ιστορικό υψηλό των 63.381 δολαρίων που είχε καταγραφεί στις 15 Απριλίου.

Σημειώνεται πως τη μεγαλύτερη άνοδο στα κρυπτονομίσματα για το τελευταίο 24ωρο σημειώνει το Shiba Inu, με κέρδη άνω του 45%, άνοδος που εν μέρει τροφοδοτήθηκε από το τελευταίο tweet του Έλον Μασκ για το «κουτάβι» του.

Η συνολική αξία της κεφαλαιοποίησης των κρυπτονομσιμάτων αποτιμάται στα 2,2 τρισ. δολάρια, αυξημένη κατά 15% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανακάμπτουν τα κρυπτονομίσματα: Πάνω από τα 44.000 δολάρια το bitcoin, κέρδη για το Ethereum

Εξόρυξη crypto στην Ελλάδα - Ο εξοπλισμός, οι αμοιβές και η φορολόγηση

gazzetta
gazzetta reader insider insider