Κρυπτονομίσματα: Άλμα 216% για το Shiba Inu μέσα σε μια εβδομάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κρυπτονομίσματα: Άλμα 216% για το Shiba Inu μέσα σε μια εβδομάδα
Το κρυπτονόμισμα Shiba Inu είναι πλέον το 20o μεγαλύτερο στον κόσμο βάσει χρηματιστηριακής αξίας.

Το κρυπτονόμισμα Shiba Inu είναι πλέον το 20o μεγαλύτερο στον κόσμο βάσει χρηματιστηριακής αξίας και είδε την αξία του να υπερτριπλασιάζεται την περασμένη εβδομάδα, μια άνοδος που εν μέρει τροφοδοτήθηκε από το τελευταίο tweet του Έλον Μασκ για το «κουτάβι» του.

Το token SHIB, που επικεντρώνεται γύρω από μια ράτσα ιαπωνικού κυνυγόσκυλου, έχει κερδίσει επιπλέον 69% τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με την CoinGecko, πετυχαίνοντας κεφαλαιοποίησ πάνω από 10 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη στο Shiba Inu ήρθαν εν μέσω του ευρύτερου ράλι των ψηφιακών νομισμάτων, με τη στήριξη των ευνοϊκών εποχιακών παραγόντων, των θετικών σημαδιών στα charts και της έλλειψης παρέμβασης από την Federal Reserve. Ωστόσο η άνοδος του SHIB κατά 216% την περασμένη εβδομάδα έχει επισκιάσει την απόδοση των bitcoin και ether, των δύο μεγαλύτερων tokens, που έχουν και τα δύο ενισχυθεί κατά περισσότερο από 20% αυτή την περίοδο.

Ένα tweet από τον επικεφαλής της Tesla την Κυριακή, με μια φωτογραφία ενός σκύλου και το σχόλιο «Floki Frunkpuppy», μπορεί επίσης να συνέβαλε στην φρενίτιδα. Η ανάρτηση ήρθε έπειτα από μια αντίστοιχη τον Ιούνιο που έγραφε «Το Shiba Inu μου θα ονομαστεί Floki» και μία τον τελευταίο μήνα που έλεγε «Το Floki έφτασε».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider