Σε χαμηλό έξι εβδομάδων ο χρυσός

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε χαμηλό έξι εβδομάδων ο χρυσός
Ο χρυσός, παραδόσεως Δεκεμβρίου υποχώρησε 29 δολάρια ή 1,6%, στα 1.749,80 δολάρια η ουγγιά, το χαμηλότερο από τις 10 Αυγούστου.

Ισχυρή πτώση σημείωσαν τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, κλείνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων έξι εβδομάδων. Οι απώλειες «σχετίζονται με ένα συνδυασμό παραγόντων που επικεντρώνονται στη βελτίωση της εμπιστοσύνης των επενδυτών και στη μείωση του φόβου», δήλωσε στο Marketwatch ο Colin Cieszynski, επικεφαλής στρατηγικός αγορών στη SIA Wealth Management.

Τα προβλήματα της κινεζικής ιδιοκτησίας Evergrande έχουν περιοριστεί, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ κινείται προς τη μείωση και στην ψηφοφορία της επιτροπής νομισματικής πολιτικής της Τράπεζας της Αγγλίας, υπήρξαν δύο διαφωνίες που ζητούσαν επίσης μείωση των κινήτρων, πρόσθεσε.

Ο χρυσός, παραδόσεως Δεκεμβρίου υποχώρησε 29 δολάρια ή 1,6%, στα 1.749,80 δολάρια η ουγγιά, το χαμηλότερο από τις 10 Αυγούστου, σύμφωνα με τα στοιχεία του FactSet.

Στα άλλα μέταλλα, ο αργυρός Δεκεμβρίου υποχώρησε 23 σεντς, ή 1%, στα 22,68 δολάρια η ουγγιά, ενώ ο χαλκός έχασε 0,5% κλείνοντας στα 4,23 δολάρια η λίβρα.

Η πλατίνα Οκτωβρίου σημείωσε πτώση 0,4% στα 997 δολάρια η ουγγιά και το παλλάδιο Δεκεμβρίου έκλεισε στα 1,971,80 δολάρια η ουγγιά, με πτώση κατά 3,2%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εμείς συζητάμε για 1 ή 1,5 λεπτό φθηνότερο ρεύμα, όταν η αγροτική υφήλιος φλέγεται…

Επιδότηση έως 1.000 ευρώ για την πρόσληψη 10.000 άνεργων γυναικών - Έμφαση σε μητέρες

Ποιες επιχειρήσεις γλιτώνουν τον ΦΠΑ για συναλλαγές στην ΕΕ - Οι βασικές προϋποθέσεις

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider