Χρυσός: Θετικό κλείσιμο για την Παρασκευή, απώλειες για την εβδομάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χρυσός: Θετικό κλείσιμο για την Παρασκευή, απώλειες για την εβδομάδα
Σύμφωνα με την Insignia Consultants «η κατάσταση στο Αφγανιστάν και τα δεδομένα με τον κορονοϊό αποτρέπουν τις τιμές των ισχυρών μεταλλευμάτων από μια απότομη πτώση».

Με μικρή άνοδο ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Παρασκευής οι τιμές του χρυσού, σημειώνοντας ωστόσο απώλειες σε επίπεδο εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Insignia Consultants στο MarketWatch, «η κατάσταση στο Αφγανιστάν και τα δεδομένα με τον κορονοϊό αποτρέπουν τις τιμές των ισχυρών μεταλλευμάτων από μια μεγάλη πτώση.

Αυτό μπορεί να αλλάξει από μια αιφνιδιαστική εξέλιξη γεγονότων από τη συνάντηση των κεντρικών τραπεζιτών στο Τζάκσον Χολ του Ουαϊόμινγκ την ερχόμενη εβδομάδα» σημειώνει η Insignia.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα συμβόλαια του χρυσού, παράδοσης Δεκεμβρίου, ενισχύθηκαν 0,05% ή 90 σεντ στα 1.784 δολάρια ανά ουγγιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συμμαχία OneDealer - Service Now: Το νέο ψηφιακό στοίχημα του Ν. Βαρδινογιάννη

Θέση εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αυστρία με μισθό από 40.500 ευρώ

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider