Η Wedbush αυξάνει την τιμή στόχο για την Tesla στα 1.000 δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Wedbush αυξάνει την τιμή στόχο για την Tesla στα 1.000 δολάρια
H Wedbush αύξησε την τιμή στόχο της μετοχής της εταιρείας του ανατρεπτικού Έλον Μασκ στα 1.000 δολάρια από 950 δολάρια.

Στην αναβάθμιση των προοπτικών της Tesla προχώρησε η Wedbush Securities μετά από υψηλότερες από τις αναμενόμενες τριμηνιαίες παραδόσεις.

Έτσι η Wedbush αύξησε την τιμή στόχο της μετοχής της εταιρείας του ανατρεπτικού Έλον Μασκ στα 1.000 δολάρια από 950 δολάρια, με ένα μακροπρόθεσμο «bull-case» σενάριο για 1.300 δολάρια. Παράλληλα ο αναλυτής της Wedbush, Daniel Ives άλλαξε τη σύσταση για τη μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας σε «outperform» από «hold».

«Κατά την άποψή μας, οι αριθμοί παραδόσεων του α΄τρίμηνου που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή αποτέλεσαν ένα παράδειγμα αλλαγής», είπε σε εσωτερικό του σημείωμα, σύμφωνα με το Marketwatch.

Η Tesla ανακοίνωσε παραδόσεις 184.800 οχημάτων, ξεπερνώντας το consensus της FactSet των 168.000, ενώ παράλληλα παρήγαγε συνολικά 180.338 ηλεκτρικά οχήματα.

«Πλέον εκτιμούμε ότι η Tesla θα μπορούσε να ξεπεράσει τις παραδόσεις των 850 χιλιάδων οχημάτων για το έτος, παρά την έλλειψη των τσιπ και διάφορων ζητημάτων που έχουν προκύψεις στις αλυσίδες εφοδιασμού», ανέφερε ο Ives την Κυριακή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider