Πτωτικό το άνοιγμα της Wall

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πτωτικό το άνοιγμα της Wall
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Mε απώλειες άνοιξε την Πέμπτη η Wall υπό το βάρος των πιέσεων που δέχονται οι μετοχές από την απρόσμενη διατήρηση των επιτοκίων της Bank of Japan.

Την Τετάρτη η Fed ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια στο 0,25% ενώ δεν απέκλεισε μια ενδεχόμενη αύξηση των Ιούνιο.

Σε μακροοικονομικό επίπεδο η αμερικανική οικονομία αναπτύχθηκε με τον πιο αργό ρυθμό των τελευταίων δύο ετών.

Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι το ΑΕΠ αυξήθηκε με ετήσιο ρυθμό 0,5% το πρώτο τρίμηνο ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν ανάπτυξη 0,7%.

Ο Dow Jones σημειώνει πτώση 0,48% στις 17.957 μονάδες, ο Nasdaq υποχωρεί 0,02% στις 4.862 μονάδες, ενώ ο S&P 500 καταγράφει ζημιές 0,43% στις 17.964 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το δίλημμα που έθεσε ο Μητσοτάκης - Ποιος δεν «βάζει μυαλό» - Τα γενέθλια του Τσίπρα

Γιατί κάθε Απρίλιο σημειώνεται boom προσλήψεων - Ποιοι κλάδοι «είδαν» αυξήσεις μισθών

Ηλεκτρονικά τιμολόγια: Υποχρεωτικά στο νέο σύστημα και οι μικρές επιχειρήσεις - Τι αλλάζει από 1η Οκτωβρίου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider