Με άνοδο άνοιξε η Wall Street

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με άνοδο άνοιξε η Wall Street

Με άνοδο άνοιξε η Wall Street λαμβάνοντας ώθηση από την ανάκαμψη του δολαρίου έναντι του γεν ενώ οι επενδυτές έχουν στραμμένο το βλέμμα στις ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο.

Συγκεκριμένα, ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,56% στις 17.675 μονάδες, ο Nasdaq καταγράφει άνοδο 0,38% στις 4.869 μονάδες, ενώ ο S&P 500 κινείται 0,44% υψηλότερα στις 2.056 μονάδες.

Το αργό πετρέλαιο κινείται 1% υψηλότερα στα 40,12 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός σημειώνει άνοδο 0,6%, στα 1.250 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του γεν και της βρετανικής λίρας, ενώ διολισθαίνει έναντι του ευρώ. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,14.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γιατί τα κρέατα «έχουν προτεραιότητα» στις αυξήσεις τιμών λόγω πολέμου;

Στην 4η θέση της ΕΕ η Ελλάδα στην ανεπίσημη εργασία - Μάστιγα η υποδηλωμένη απασχόληση

Το «γεμάτο ταμείο» της Ελλάκτωρ, bonus μισό δισ. σε μετόχους - Εστιάζει σε ακίνητα, φιλοξενία, Μαρίνα Αλίμου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider