Forbes: Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της TV για το 2018

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Forbes: Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της TV για το 2018
Όλοι μαζί έβγαλαν 181 εκατ. δολάρια από την 1η Ιουνίου 2017 μέχρι την 1η Ιουνίου 2018.

Οι πρωταγωνιστές δύο τηλεοπτικών κωμωδιών, του «Modern Family» και του «The Big Bang Theory» κυριαρχούν στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 10 υψηλότερα αμειβόμενους άνδρες ηθοποιούς στην αμερικανική τηλεόραση για το 2018. Συνολικά, οι ηθοποιοί της λίστας κέρδισαν 181 εκατ. δολάρια στο διάστημα από 1η Ιουνίου 2017 μέχρι 1η Ιουνίου 2018. Ίσως να παρατηρήσατε ότι απουσιάζει το καστ του «Game of Thrones», κάτι που οφείλεται στη διακοπή της σειράς για ένα χρόνο μέχρι να κάνει πρεμιέρα η όγδοη και τελευταία σεζόν.

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ρόλο του Σέλντον στο «The Big Bang Theory», καθώς έπεισε τους δημιουργούς της σειράς να κάνουν ένα spin-off με θέμα την παιδική ηλικία του ήρωα. Στο «Young Sheldon», που τώρα βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του, ο Πάρσονς κρατάει το ρόλο του αφηγητή.

Εκτός από το ρόλο του Λέναρντ στο «The Big Bang Theory» που του χαρίζει επταψήφια αμοιβή, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του reboot της σειράς «Roseanne» του ABC και είναι συμπαραγωγός της κωμικής σειράς «Living Biblically» του CBS.

Ο μοναδικός μη λευκός ηθοποιός της λίστας βγάζει μια περιουσία από το «The Big Bang Theory» παρά τη μείωση αποδοχών του κατά περίπου 100.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Δεν δούλεψε κάπου αλλού, και δεν χρειάζεται να το κάνει...

Ένας από τους τέσσερις πρωταγωνιστές του «The Big Bang Theory» στη φετινή λίστα, είδε την αμοιβή του να πέφτει από τα περσινά 26 εκατ. καθώς δέχθηκε μαζί με τους υπόλοιπους μείωση αποδοχών προκειμένου να ανέβουν λίγο οι «ριγμένες» οικονομικά Μαγίμ Μπιάλικ και Μελίσα Ράουτς.

Η αστυνομική σειρά «NCIS» δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τον πρωταγωνιστή της, που είναι και συμπαραγωγός. Ήταν μάλιστα αρκετά έξυπνος ώστε να διεκδικήσει από το δίκτυο CBS και να κερδίσει μερίδιο από τα κέρδη της σειράς.

Κάποτε έπαιζε τον μπαμπά Μπάντι στο «Παντρεμένοι με Παιδιά», τώρα παίζει τον μπαμπά (και παππού) Πρίτσετ στο «Modern Family». Την πολύ καλή αμοιβή του από τη σειρά συμπληρωσε με διαφημίσεις για το φάρμακο Ζyrtec και την υπηρεσία τηλεφωνίας Straight Talk.

Στο «Modern Family» υποδύεται τον πληθωρικό Κάμερον Τάκερ, το έτερον ήμισυ του Μίτσελ, αλλά ο Στόουνστριτ φέτος κέρδισε λεφτά από τη δουλειά του σε πρότζεκτ κινουμένων σχεδίων, όπως «Σοφία η Πριγκίπισσα» και «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2».

Ο ρόλος του Μίτσελ Πρίτσετ στο «Modern Family» ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του ηθοποιού, ενώ οι διαφημίσεις του για την πολυεθνική Deloitte συμπλήρωσαν το φετινό του εισόδημα.

Ο χαζομπαμπάς του «Modern Family» έχει λύσει έξυπνα το οικονομικό του θέμα με την αμοιβή του για την κωμική σειρά, που βρίσκεται τώρα στη 10η σεζόν της. Φέτος δεν εμφανίστηκε πολύ σε ταινίες, γι αυτό και τα κέρδη του μειώθηκαν κατά 1,6 εκατ. δολάρια σε σχέση με πέρυσι.

Ο πρωταγωνιστής του «The Walking Dead» εμφανίζεται για πρώτη φορά στη λίστα χάρη στην αμοιβή του για τα τελευταία του επεισόδια στη σειρά, τα οποία προβάλλονται αυτή την εποχή. Υποθέτουμε ότι του χρόνου τη θέση του θα πάρει ο συμπρωταγωνιστής του Νόρμαν Ρίντους, που πλέον θα σηκώσει το βάρος της σειράς και οποίος, σύμφωνα με πηγές, διαπραγματεύτηκε και κέρδισε γενναία αύξηση.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:54

Η Βηρυτός καταδικάζει τις «συστηματικές» καταστροφές στον νότο από το Ισραήλ

23:43

Θέουτα: Το Μαρόκο έλαβε μέτρα έπειτα από νέο κύμα παραπληροφόρησης στα social media

23:31

Γροιλανδία: «Δεν θα γίνει καμία γεώτρηση για πετρέλαιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα»

23:19

Wall Street: Κέρδη για S&P 500 και Nasdaq με ώθηση από τα στοιχεία για τον πληθωρισμό

23:01

Αποχωρεί από εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου η Κάρολαιν Λέβιτ

22:44

Γαλλία: Περίπου 1.200 κατασκηνωτές απομακρύνθηκαν εσπευσμένα εξαιτίας πυρκαγιών στο Πα-ντε-Καλαί

22:28

Ήπιες μεταβολές για το πετρέλαιο

22:13

Απλοποιείται η καταχώριση ληξιαρχικών πράξεων για τους Έλληνες του εξωτερικού

21:56

Σε υψηλό δύο μηνών ο χρυσός καθώς τα στοιχήματα για αύξηση επιτοκίων περιορίζονται

21:44

«Ασημένιος» ο Αλέξανδρος Σίσκος στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης - Συγχαρητήρια Μητσοτάκη

21:21

Ολική έκλειψη ηλίου: Σκοτείνιασε για λίγο ο ουρανός στην Ευρώπη - Εντυπωσιακές εικόνες

21:11

Bank of America: Συμφωνία 1,9 δισ. δολαρίων για ποσοστό στην ινδική τράπεζα Jio

20:53

Ταγιάνι: «Δεν θεωρώ ότι με τη Γερμανία υπάρχει πρόβλημα με τις δευτερογενείς ροές»

20:44

Σεισμός σην Κολομβία: Για τρίτη ημέρα οι διασώστες δίνουν μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό επιζώντων

20:33

Ερντογάν: «Το Ισραήλ επιδιώκει να διαγράψει την Παλαιστίνη από την παγκόσμια ατζέντα»

20:21

Παρέμβαση στο Κογκρέσο υπέρ του Great Sea Interconnector

20:04

Σκέρτσος: «Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουμε παραδώσει ένα ουσιαστικά καινούριο ΟΑΚΑ»

19:56

Τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές από αμέλεια - Από αγροτικές εργασίες με καταστροφέα η φωτιά στη Ροδόπη

19:44

Paramount: Σενάριο πώλησης του CNN για να «ξεκλειδώσει» η συμφωνία με τη Warner

19:38

Reuters: Η ΕΚΤ τείνει να εγκρίνει την εξαγορά της Commerzbank από UniCredit

19:29

Ο ρωσικός στρατός έπληξε φορτηγό πλοίο και λιμενικές εγκαταστάσεις στην Οδησσό

19:19

Πιέσεις στις ευρωαγορές από την αβεβαιότητα για την εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν

19:10

Δωρεάν ηλεκτρονικό Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου

18:45

Γαλλία: Τα κύματα καύσωνα μπορεί να κοστίσουν στη χώρα 10-15 δισ. ευρώ

18:33

Αγωγή στον Τραμπ για την επί πληρωμή πρόωρη πρόσβαση σε αναρτήσεις στο Truth Social

18:32

Τουρνάς: «Εξαιρετικά κρίσιμη η αυριανή ημέρα - κανένα περιθώριο εφησυχασμού»

18:30

Πυρκαγιές και ΔΕΘ: Ο «κρυφός» λογαριασμός των 600 εκατ. που προστατεύει τις παροχές

18:26

Πολωνία: Κυβερνοεπίθεση εκθέτει ιατρικά και προσωπικά δεδομένα περίπου 19 εκατομμυρίων πολιτών

18:19

Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με Ρούμπιο - Στο επίκεντρο στρατηγικός διάλογος, Μέση Ανατολή και Ουκρανία

18:16

NBA: Πουλήθηκαν οι Λέικερς για πάνω από 12 δισ. δολάρια


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider