Forbes: Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της TV για το 2018

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Forbes: Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της TV για το 2018
Όλοι μαζί έβγαλαν 181 εκατ. δολάρια από την 1η Ιουνίου 2017 μέχρι την 1η Ιουνίου 2018.

Οι πρωταγωνιστές δύο τηλεοπτικών κωμωδιών, του «Modern Family» και του «The Big Bang Theory» κυριαρχούν στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 10 υψηλότερα αμειβόμενους άνδρες ηθοποιούς στην αμερικανική τηλεόραση για το 2018. Συνολικά, οι ηθοποιοί της λίστας κέρδισαν 181 εκατ. δολάρια στο διάστημα από 1η Ιουνίου 2017 μέχρι 1η Ιουνίου 2018. Ίσως να παρατηρήσατε ότι απουσιάζει το καστ του «Game of Thrones», κάτι που οφείλεται στη διακοπή της σειράς για ένα χρόνο μέχρι να κάνει πρεμιέρα η όγδοη και τελευταία σεζόν.

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ρόλο του Σέλντον στο «The Big Bang Theory», καθώς έπεισε τους δημιουργούς της σειράς να κάνουν ένα spin-off με θέμα την παιδική ηλικία του ήρωα. Στο «Young Sheldon», που τώρα βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του, ο Πάρσονς κρατάει το ρόλο του αφηγητή.

Εκτός από το ρόλο του Λέναρντ στο «The Big Bang Theory» που του χαρίζει επταψήφια αμοιβή, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του reboot της σειράς «Roseanne» του ABC και είναι συμπαραγωγός της κωμικής σειράς «Living Biblically» του CBS.

Ο μοναδικός μη λευκός ηθοποιός της λίστας βγάζει μια περιουσία από το «The Big Bang Theory» παρά τη μείωση αποδοχών του κατά περίπου 100.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Δεν δούλεψε κάπου αλλού, και δεν χρειάζεται να το κάνει...

Ένας από τους τέσσερις πρωταγωνιστές του «The Big Bang Theory» στη φετινή λίστα, είδε την αμοιβή του να πέφτει από τα περσινά 26 εκατ. καθώς δέχθηκε μαζί με τους υπόλοιπους μείωση αποδοχών προκειμένου να ανέβουν λίγο οι «ριγμένες» οικονομικά Μαγίμ Μπιάλικ και Μελίσα Ράουτς.

Η αστυνομική σειρά «NCIS» δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τον πρωταγωνιστή της, που είναι και συμπαραγωγός. Ήταν μάλιστα αρκετά έξυπνος ώστε να διεκδικήσει από το δίκτυο CBS και να κερδίσει μερίδιο από τα κέρδη της σειράς.

Κάποτε έπαιζε τον μπαμπά Μπάντι στο «Παντρεμένοι με Παιδιά», τώρα παίζει τον μπαμπά (και παππού) Πρίτσετ στο «Modern Family». Την πολύ καλή αμοιβή του από τη σειρά συμπληρωσε με διαφημίσεις για το φάρμακο Ζyrtec και την υπηρεσία τηλεφωνίας Straight Talk.

Στο «Modern Family» υποδύεται τον πληθωρικό Κάμερον Τάκερ, το έτερον ήμισυ του Μίτσελ, αλλά ο Στόουνστριτ φέτος κέρδισε λεφτά από τη δουλειά του σε πρότζεκτ κινουμένων σχεδίων, όπως «Σοφία η Πριγκίπισσα» και «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2».

Ο ρόλος του Μίτσελ Πρίτσετ στο «Modern Family» ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του ηθοποιού, ενώ οι διαφημίσεις του για την πολυεθνική Deloitte συμπλήρωσαν το φετινό του εισόδημα.

Ο χαζομπαμπάς του «Modern Family» έχει λύσει έξυπνα το οικονομικό του θέμα με την αμοιβή του για την κωμική σειρά, που βρίσκεται τώρα στη 10η σεζόν της. Φέτος δεν εμφανίστηκε πολύ σε ταινίες, γι αυτό και τα κέρδη του μειώθηκαν κατά 1,6 εκατ. δολάρια σε σχέση με πέρυσι.

Ο πρωταγωνιστής του «The Walking Dead» εμφανίζεται για πρώτη φορά στη λίστα χάρη στην αμοιβή του για τα τελευταία του επεισόδια στη σειρά, τα οποία προβάλλονται αυτή την εποχή. Υποθέτουμε ότι του χρόνου τη θέση του θα πάρει ο συμπρωταγωνιστής του Νόρμαν Ρίντους, που πλέον θα σηκώσει το βάρος της σειράς και οποίος, σύμφωνα με πηγές, διαπραγματεύτηκε και κέρδισε γενναία αύξηση.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

01:10

Αμερικανικά αντίποινα εναντίον του Ιράν για την κατάρριψη ελικοπτέρου - Με πυραύλους απάντησε η Τεχεράνη

23:59

Ουκρανία: Οι ηγέτες σκανδιναβικών και βαλτικών χωρών υποστηρίζουν την ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ

23:51

Axios - New York Times: Ιρανικό drone κατέρριψε το αμερικανικό ελικόπτερο στo Ορμούζ

23:45

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Καθυστερήσεις στις πτήσεις Τετάρτη και Πέμπτη

23:35

Βουλή: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

23:29

Περισυλλογή 150 αλλοδαπών νότια της Κρήτης - 2.663 συλλήψεις από Λιμενικό τον Μάιο

23:24

Wall Street: Έσωσε το πρόσημο ο Dow, επέστρεψε στα κόκκινα ο Nasdaq

23:00

Γερμανία: Σε επίπεδο-ρεκόρ τα εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο

22:38

Τεχνητή νοημοσύνη, εργασία και δημοκρατία στο επίκεντρο της παρουσίασης του νέου βιβλίου του Θόδωρου Σκυλακάκη

22:31

Χρυσός: Πτώση εν μέσω φόβων για αύξηση των επιτοκίων

22:18

Τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα προκαλούν περίπου 400.000 θανάτους κάθε χρόνο

22:07

Έντονη βροχόπτωση στην Τρίπολη - Δεκάδες κλήσεις στην πυροσβεστική

22:02

Βαριές απώλειες για το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Ράιτ για αύξηση της ροής στο Ορμούζ

21:45

Κύμα καύσωνα σε νότια και κεντρική Ιταλία από Τετάρτη

21:21

Αφγανιστάν: Η αστυνομία διαλύει διαδηλώσεις κατά του χιτζάμπ στο δυτικό τμήμα της χώρας

21:05

Δήμας: «Η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του νέου ευρωπαϊκού χάρτη συνδεσιμότητας και ασφάλειας»

20:53

Οι Κινέζοι χάκερς συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή κατασκοπείας για τις εταιρείες τεχνολογίας

20:42

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας - Θα τιμήσουμε τη συμμαχία με ΗΠΑ»

20:30

ΗΠΑ: Η NASA ανακοίνωσε τα μέλη της αποστολής Artemis III

20:17

Βουλγαρία: Η νέα κυβέρνηση δεν θα παράσχει όπλα στην Ουκρανία

20:09

Η Ελλάδα καταγράφει τη υψηλότερη αύξηση στη χρήση κάνναβης από εφήβους

20:08

Ο Τραμπ υπόσχεται να «απαντήσει» στην κατάρριψη αμερικανικού ελικοπτέρου από το Ιράν

19:55

«Βουτιά» 4% για το bitcoin, «φλερτάρει» με τα 60.000 δολάρια

19:49

Βέλγος πρωθυπουργός: «Σκέτη βλακεία» η ακύρωση κατασκευής κοινού μαχητικού Γερμανίας-Γαλλίας-Ισπανίας

19:37

Ρωσία: Το υπουργείο Ψηφιακής Ανάπτυξης εισηγείται άρση της απαγόρευσης του Roblox

19:30

Πιερρακάκης: «Για το ιδιωτικό χρέος υλοποιούμε ρυθμίσεις, οι οποίες επιβραβεύουν τους συνεπείς»

19:28

Μεικτά πρόσημα στις ευρωαγορές - Πτώση 3% για την BP

19:10

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κερδίζει τους ξένους και… ψάχνει τους Έλληνες

19:06

Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση του Φιλύρου

19:03

Αίγυπτος: Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες στο Κάιρο για ένα σχέδιο αφοπλισμού για τη Γάζα


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider