Κατάθεση προτάσεων για το Equity Investment Forum

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κατάθεση προτάσεων για το Equity Investment Forum

Εως την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις για το Equity Investment Forum με στόχο την αναζήτηση χρηματοδότησης και διεθνών συνεργασιών, στο πλαίσιο του φόρουμ που διοργανώνεται στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Οι διοργανωτές ανάμεσά στους οποίους και το Χρηματιστήριο Αθηνών, ο Οργανισμός Enterprise Greece, η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ Α.Ε.) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του EnterpriseEuropeNetwork - Hellas, έχουν ήδη απευθύνει πρόσκληση σε επιχειρηματίες με φιλόδοξες και δυναμικές επιχειρηματικές προτάσεις που αναζητούν χρηματοδότηση ή διεθνείς συνεργασίες να συμμετάσχουν υποβάλλοντας τα σχέδια τους.

Το Equity Investment Forum που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 7-8 Δεκεμβρίου 2015, θεωρείται μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για όλες τις λύσεις χρηματοδότησης ιδιωτικών επιχειρηματικών κεφαλαίων σε επίπεδο venture capital & private equity, καθώς και σε επίπεδο χρηματιστηριακών αγορών στην χώρα μας. Φέτος, το Φόρουμ φιλοξενεί το Ισραήλ ως τιμώμενη χώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό: Τι θα γίνει τελικά με το 13ωρο - Η δικλείδα ασφαλείας και η προσαύξηση του μισθού

«Μεγάλος Αδερφός» στα καύσιμα: Υπό στενή παρακολούθηση πρατήρια και πωλητές πετρελαίου θέρμανσης - Πρόστιμα-φωτιά

Δημογραφικό: Οι 7 νομοί που εδώ και 45 χρόνια καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider