Στην τρίτη ημέρα βρίσκεται η διαδικασία συμμετοχής για το πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Τουρισμός Για Όλους», η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 29/06. 

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 02/07 θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής οι δικαιούχοι των οποίων το ΑΦΜ λήγει με τους αριθμούς 6 ή 7. Αν κάποιος έχει ΑΦΜ που λήγει σε κάποιον από τους αριθμούς από το 0 έως και το 5 θα έχει ξανά την ευκαιρία να υποβάλει σχετική δήλωση, καθώς θα δοθούν και νέες ημερομηνίες. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων, η υποβολή των οποίων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr.

Οι αιτήσεις θα γίνονται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ στις εξής ημερομηνίες:

  •   Πέμπτη, 2 Ιουλίου - ΑΦΜ που λήγουν σε 6 - 7
  •   Παρασκευή, 3 Ιουλίου - ΑΦΜ που λήγουν σε 8 - 9

Ως δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης: 

Υπενθυμίζεται πως με το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει 30 εκατ.ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους και ωφελούμενούς τους να πραγματοποιήσουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών σε μια σειρά από προορισμούς, σε όλη τη χώρα.