Mountain Tea: Για glamping στην Παύλιανη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mountain Tea: Για glamping στην Παύλιανη
Ζήστε μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής σε έναν μαγευτικό προορισμό μέσα στη φύση.

Ζήστε μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής σε έναν μαγευτικό προορισμό μέσα στη φύση.

Μέσα στα πυκνά ελατοδάση στις πλαγιές της Οίτης, στην ορεινή πλευρά της Φθιώτιδας και σε υψόμετρο 1.040 μέτρων, βρίσκεται η Παύλιανη, ένα γραφικό χωριό που τα τελευταία χρόνια προσελκύει όλο και περισσότερους ταξιδιώτες που αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση σε συνδυασμό με δραστηριότητες τη φύση.

Εκεί σας περιμένει το Mountain Tea για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία glamping σε luxury σκηνές-domes.

Τα domes του Mountain Tea είναι 40 τ.μ. και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη minimal κουζίνα, μπάνιο, king size κρεβάτια (ένα στο open σαλόνι και ένα στο πατάρι), cozy καθιστικό με φλοκάτες, μαξιλάρες δαπέδου και γούνες-πατάκια, ενεργειακή στόφα, a/c, θερμοπομπούς ψηφιακούς και τηλεόραση 43”.

Εξωτερικά υπάρχει ιδιωτικό ξύλινο deck 50 τ.μ. καθώς και εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi με υδρομασάζ. Στην τιμή περιλαμβάνεται επίσης breakfast box.

Το κόστος είναι στα €170 για 2 άτομα και €220 για 4 άτομα τη βραδιά. Για πάνω από 2 διανυκτερεύσεις υπάρχει έκπτωση 10%, εκτός αργιών και εορτών. Δευτέρα έως Πέμπτη (εκτός αργιών) οι τιμές διαμορφώνονται στα €140 για 2 άτομα και €180 για 4 άτομα. Ακόμη, παιδιά έως 12 ετών δεν χρεώνονται παρά μόνο €10 έκαστο για το πρωινό.

To Mountain Tea θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής σε έναν μαγευτικό προορισμό. Η Παύλιανη με το ιδιαίτερης ομορφιάς πάρκο αναψυχής στις πηγές του Ασωπού ποταμού, μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, είναι το ιδανικό μέρος για να πάρετε την παρέα ή την οικογένεια και να ξεφύγετε για λίγο στη φύση.

Πληροφορίες

Παύλιανη Φθιώτιδας
Τηλ. 6973201688
[email protected]
Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider