H νέα εποχή στο αεροπορικό ταξίδι ξεκίνησε – SKY Drinks & Bites, η νέα υπηρεσία που ανατρέπει την εμπειρία εν πτήσει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H νέα εποχή στο αεροπορικό ταξίδι ξεκίνησε – SKY Drinks & Bites, η νέα υπηρεσία που ανατρέπει την εμπειρία εν πτήσει
Το SKY Drinks & Bites είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας.

Με νέους προορισμούς, νέα αεροσκάφη και τώρα με νέες υπηρεσίες, η SKY express συνεχίζει να αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών. Το SKY Drinks & Bites είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας.

Η SKY express πιστεύει πως κάθε ταξίδι πρέπει να προσαρμόζεται στα μέτρα και τις ανάγκες σας για αυτό και δημιούργησε τη SKY Drinks & Bites, μια ανατρεπτική υπηρεσία με στόχο να αναβαθμίσει τη γευστική σας εμπειρία στον αέρα.

Με την υπηρεσία Drinks & Bites η εμπειρία πτήσης σε Economy Class αναβαθμίζεται, δίνοντάς σας τη δυνατότητα με μία επιπλέον χρέωση να χαρείτε μια εξαιρετική ποικιλία εδεσμάτων και ποτών με εκλεκτά επώνυμα προϊόντα σε αποκλειστική διάθεση για πρώτη φορά, σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και ζήστε ένα γευστικό ταξίδι στην απόλαυση!

O κατάλογος περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε κάθε κατηγορία για όλα τα γούστα και τις γευστικές ιδιαιτερότητες. Μπορείτε να απολαύσετε: αλμυρά σνακ, ελαφρύ φαγητό, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, spirits, θεματικά combos, ενώ για πρώτη φορά όλα τα προϊόντα στο μενού φέρουν την υπογραφή επώνυμων εταιρειών όπως 3E, Nestle, NESCAFE, Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα, , Moët & Chandon, Terra Creta, κ.ά.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης, κατάλληλα για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις και συνήθειες, που συνδυάζουν την αίσθηση ευχάριστης απλότητας με την προσιτή πολυτέλεια!

«Πετάξτε ακόμα ψηλότερα με τη SKY express και το γεύμα της επιλογής σας θα σας περιμένει!» αναφέρει η εταιρεία

*Η εμπειρία SKY Drinks & Bites διατίθεται με χρέωση, αποκλειστικά στο δίκτυο εξωτερικού και το νέο στόλο Airbus A320neo.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider