Tο Facebook «φλερτάρει» με τα κρυπτονομίσματα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Tο Facebook «φλερτάρει» με τα κρυπτονομίσματα

Έναν σοβαρό λόγο για να είναι αισιόδοξοι τη νέα χρονιά έδωσε στους ανθρώπους που ενθουσιάζονται με τα κρυπτονομίσματα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο CEO του Facebook αναφέρθηκε στα κρυπτονομίσματα σε δημοσίευση του την Πέμπτη, μέσω της οποίας δεσμεύθηκε επίσης ότι το 2018 θα προσπαθήσει να διορθώσει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ορισμένα από τα βασικά του προβλήματα, όπως τη διασπορά λόγων μίσους και των fake news.

«Υπάρχουν σημαντικές αντίθετες τάσεις -κρυπτογράφηση και κρυπτονομίσματα - που παίρνουν δύναμη από συστήματα και τη μεταφέρουν σε ανθρώπους» έγραψε ο Ζούκερμπεργκ. «Αλλά αυτό είναι ρίσκο επειδή είναι δυσκολότερο να το ελέγξεις. Ενδιαφέρομαι να μελετήσω και να μπω στα ενδότερα, μελετώντας τις θετικές και τις αρνητικές πτυχές αυτών των τεχνολογιών και το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα στις δικές μας υπηρεσίες», συμπλήρωσε.

Το τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την διαδικτυακή κρυπτογράφηση, μένει να το δούμε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι δύσκολες στιγμές του Κυριάκου στην Κομοτηνή - Βενιζέλος σε γραμμή Σαμαρά για πρώτο μνημόνιο και Κυριάκου για ελληνοτουρκικά

Black Friday: Η μεγάλη «μάχη» άρχισε

Τι θέλουν επιτέλους οι αγρότες και είναι συνέχεια στους δρόμους, αφού η κυβέρνηση λέει ότι ικανοποιεί τα αιτήματά τους;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider