Στην Cosmote TV για την επόμενη τριετία το Champions League - Τι πήραν Mega και Ant1

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Cosmote TV για την επόμενη τριετία το Champions League - Τι πήραν Mega και Ant1
Νικήτρια στο δεύτερο «ημίχρονο» του αγώνα για το Champions League αναδείχτηκε η Cosmote TV.

Νικήτρια στο δεύτερο «ημίχρονο» του αγώνα για το Champions League αναδείχτηκε η Cosmote TV, κερδίζοντας την αποκλειστική αναμετάδοση των αγώνων για την επόμενη τριετία. Συγκεκριμένα από το 2024 έως και το 2027 θα προβάλει τους αγώνες ποδοσφαίρου των Champions League, Europa League και Conference League, μετά και τον δεύτερο γύρο προσφορών στον οποίο και συμμετείχε εκ νέου μαζί με Mega και Antenna.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, Mega και Ant1 πλειοδότησαν για παράλληλη μετάδοση συγκεκριμένων αγώνων. Το Mega διατήρησε το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα κάθε Τετάρτη που διεξάγεται στο Champions League. Αντίστοιχα ο Ant1 για πρώτη χρονιά μπαίνει στο παιχνίδι, έχοντας διασφαλίσει την παράλληλη μετάδοση ενός αγώνα κάθε Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος γύρος επαφών για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο όπου και πάλι συμμετείχαν Cosmote, Ant1 και Mega με την Nova να μην κατεβαίνει καν στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων αναμετάδοσης. Ωστόσο ο πρώτος γύρος επαφών δεν απέφερε καρπούς, - καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα δεν ικανοποίησε την UEFA. Στον πρώτο γύρο εκτός έμεινε και η ΕΡΤ, η οποία στο παρελθόν είχε επιχειρήσει ν’ αναλάβει κι εκείνη τη μετάδοση κάποιων αγώνων.

Ο διαγωνισμός για τα δικαιώματα αναμετάδοσης πέρασε σε δεύτερο γύρο και οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν εκ νέου προσφορές, προ εβδομάδων. Να θυμίσουμε ότι σήμερα τα δικαιώματα διαθέτει και πάλι ο ΟΤΕ, μαζί με την Alter Ego (Mega Channel). Η τελευταία έχει το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα κάθε Τετάρτη που διεξάγεται στο Champions League.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσαμάζ: Αισιοδοξία και τρεις πυλώνες ανάπτυξης για την Cosmote το 2024

Cosmote: Αποκαταστάθηκαν οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής στη Βόρεια Ελλάδα

Dominique Leroy (Deutsche Telekom): Η μετάβαση της διοίκησης του ΟΤΕ θα είναι ομαλή

gazzetta
gazzetta reader insider insider