Οι χάκερς «χτύπησαν» και την Κομισιόν

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι χάκερς «χτύπησαν» και την Κομισιόν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Στο στόχαστρο των χάκερς βρέθηκε η Κομισιόν, χωρίς ωστόσο να έχουν παραβιαστεί τα δεδομένα της.

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, το απόγευμα της Πέμπτης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης, αλλά χάρη στα μέτρα που ελήφθησαν, τα όποια προβλήματα ήταν περιορισμένη κλίμακας. Αν και επηρεάστηκε η ταχύτητα των συνδέσεων, δεν υπήρξε παραβίαση δεδομένων.

Η επίθεση ήταν τύπου DDoS, ήτοι επίθεση από πολυάριθμους υπολογιστές με σκοπό να θέσουν εκτός διάθεσης την ιστοσελίδα (προς τους υπαλλήλους ή το κοινό) ή ακόμη και να υποκλέψουν στοιχεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χώρα που ζει το δημογραφικό μας μέλλον προβλέπεται να χάσει το 30% του πληθυσμού της μέχρι το 2070

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι γίνεται όταν ο ιδιοκτήτης δεν τα καθαρίσει - Πώς κινούνται δήμοι και ΠΣ, ποιος πληρώνει τον λογαριασμό

Η επίθεση στη Hugging Face σηματοδοτεί την έναρξη μιας επικίνδυνης εποχής κυβερνοεπιθέσεων με AI

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider