Νέα συνεργασία του Ομίλου Globalsat-Teleunicom με την Logitech στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα συνεργασία του Ομίλου Globalsat-Teleunicom με την Logitech στην Ελλάδα
Η Globalsat αναλαμβάνει τη διάθεση των ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και εξοπλισμού της κορυφαίας Ελβετικής εταιρείας, στο δίκτυο εταιρικών πελατών και συνεργατών του Ομίλου.

Η Globalsat αναλαμβάνει τη διάθεση των ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και εξοπλισμού της κορυφαίας Ελβετικής εταιρείας, στο δίκτυο εταιρικών πελατών και συνεργατών του Ομίλου.

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat - Teleunicom, στο πλαίσιο της επέκτασης των συνεργασιών του με ισχυρούς κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς, προχώρησε σε συμφωνία με την Ελβετική πολυεθνική εταιρεία Logitech για τη διάθεση των υψηλής ποιότητας περιφερειακών, καθώς και των πρωτοποριακών συστημάτων τηλεδιάσκεψης για αίθουσες συσκέψεων προς το δίκτυο συνεργατών και εταιρικών πελατών του. Με αυτήν τη συνεργασία, η Globalsat εμπλουτίζει σημαντικά το portfolio της, προσφέροντας στους πελάτες της τα απαιτούμενα σύγχρονα εργαλεία για τη δημιουργία και υποστήριξη του ιδανικού υβριδικού περιβάλλοντος εργασίας, στα οποία καθημερινά στηρίζονται χιλιάδες εταιρείες και οργανισμοί ανά τον κόσμο για την επικοινωνία και τη λειτουργία τους.

Η καινοτομία και η ποιότητα των προϊόντων, που σχεδιάζει η Logitech, αναβαθμίζουν την εμπειρία του ομαδικού και προσωπικού χώρου εργασίας και αποτελούν εύχρηστες λύσεις, περιορίζοντας σημαντικά τις όποιες δυσλειτουργίες στον τρόπο που επικοινωνούν και συνεργάζονται καθημερινά οι ομάδες. Ενδεικτικά, τα επαγγελματικά προϊόντα περιλαμβάνουν κάμερες web, σετ μικροφώνου-ακουστικών και κάμερες τηλεδιάσκεψης για συνεργασία σε κάθε επίπεδο, από έναν μεμονωμένο υπολογιστή μέχρι αίθουσες συσκέψεων. Επιπρόσθετα, οι τεχνολογικές λύσεις Logitech διευκολύνουν την υβριδική εργασία, καθώς οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται μεταξύ τους εύκολα και γρήγορα και να οργανώνουν τις αίθουσες συσκέψεων μέσω του έξυπνου λογισμικού, ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται.

Η τεχνογνωσία της Logitech, σε συνδυασμό με τη δύναμη των συνεργατών και του δικτύου εταιρικών πελατών της Globalsat στην αγορά, θα συμβάλλουν στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις προκλήσεις των επιχειρήσεων που μετασχηματίζονται ψηφιακά, με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, η Globalsat θα διοργανώσει κλειστή εταιρική εκδήλωση για την παρουσίαση των προϊόντων τεχνολογίας και των λύσεων της Logitech, προς τους συνεργάτες της και τους μεγάλους εταιρικούς της πελάτες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider