Πέντε smartphones ιδανικά για work video calls

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέντε smartphones ιδανικά για work video calls
Κακά τα ψέματα, το smartphone έχει εξελιχθεί σε εργαλείο δουλειάς. Οι σύγχρονες συσκευές έχουν την ισχύ… laptop, ούσες σε θέση να καλύψουν τα «θέλω» των χρηστών, όσο εξεζητημένα κι αν είναι αυτά.

Κακά τα ψέματα, το smartphone έχει εξελιχθεί σε εργαλείο δουλειάς. Οι σύγχρονες συσκευές έχουν την ισχύ… laptop, ούσες σε θέση να καλύψουν τα «θέλω» των χρηστών, όσο εξεζητημένα κι αν είναι αυτά.

Χάρη στο smartphone τους, οι σύγχρονοι επαγγελματίες και στελέχη έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στα emails τους, μπορούν να ελέγξουν έγγραφα και να μεταφέρουν χρήματα και βέβαια να παραμείνουν σε επαφή με συναδέλφους και πελάτες μέσω πλατφορμών τύπου Zoom, Teams και Slack.

Στην εποχή των τηλεδιασκέψεων, το smartphone θα γίνει η συσκευή που θα σε βάλει σε κάθε meeting room και για τον λόγο αυτό, ορισμένα μοντέλα έρχονται με χαρακτηριστικά που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Έλα να δούμε αυτά που ξεχωρίσαμε.

Huawei Nova 9 (6,6”/8GB/128GB/32MP selfie cam)

Μία συσκευή που συνδυάζει την premium κατασκευή με την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το Huawei Nova 9 θα σε καταπλήξει με τον προσεγμένο του σχεδιασμό, όντας εξαιρετικά λεπτό και πανάλαφρο. Την ίδια στιγμή όμως είναι ιδανικό για τις κλήσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους αφού ψηλά στην πρόσοψή του διαθέτει hole-punch κάμερα ανάλυσης 32 MP η οποία θα σου εξασφαλίσει πεντακάθαρη εικόνα με σπουδαίο βαθμό λεπτομέρειας, ακόμα και σε όχι ακριβώς ιδανικές συνθήκες φωτισμού. Η συσκευή υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης και σε συνδυασμό με τον φορτιστή Huawei SuperCharge 66 W θα γεμίσει πλήρως τη μπαταρία της μέσα σε μόλις 38 λεπτά, έτσι ώστε να μην έχεις το παραμικρό άγχος, όσο κι αν διαρκέσει το επόμενο meeting σου. Συνδέοντας δε το Nova 9 με το Huawei MateBook σου, θα έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις και να επεξεργαστείς αρχεία από την άνεση του laptop σου για μία πραγματικά… connected εμπειρία εργασίας.

Samsung Galaxy Z Flip3 (6,7”/8GB/128GB/10MP selfie cam)

Πρωτότυπο και δυναμικό, το Galaxy Z Flip3 φέρνει και πάλι στη μόδα τα clamshell μοντέλα -και πίστεψέ μας, έχεις πολλούς και σημαντικούς λόγους για να το προτιμήσεις. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του δεν είναι άλλο από τον ίδιο του τον σχεδιασμό, αφού θα σου επιτρέψει να το ακουμπήσεις στο γραφείο σου με την κάμερά του να «σημαδεύει» το πρόσωπό σου, επιτρέποντάς σου να πάρεις μέρος σε τηλεδιασκέψεις ενώ έχεις και τα δύο σου χέρια ελεύθερα για να κρατάς σημειώσεις, να επεξεργάζεσαι αρχεία στο laptop σου κλπ. Η κάμερα πρόσοψής του άλλωστε είναι σταθερής εστίασης, ανάλυσης 10 MP στα 1,22 μm και με διάφραγμα f/2,4 προσφέροντας κρυστάλλινη εικόνα. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα υπόλοιπα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής όπως π.χ. τον Snapdragon 888 και τα 8 GB RAM και έχεις τον νέο σου, πανίσχυρο συνεργάτη!

Apple iPhone 13 Pro Max (6,7”/6GB/1TB/12MP selfie cam)

Η ναυαρχίδα της Apple, το εκπληκτικό από κάθε άποψη iPhone 13 Pro Max, είναι η τέλεια συσκευή για τις επαγγελματικές σου κλήσεις, αν είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις στο πλέον high end smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά. Απόλαυσε 5G ταχύτητες σύνδεσης για απόλυτα ομαλή εικόνα σε υπερυψηλή ανάλυση, μέσω της οθόνης Super Retina XDR 6,7 ιντσών με ProMotion και προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης που αγγίζει τα 120 Hz. Εκμεταλλεύσου το τσιπ A15 Bionic και ολοκλήρωσε κάθε σου εργασία, όσο απαιτητική κι αν είναι αυτή, μέσα από το οικείο, λειτουργικό και φιλικό iOS 15. Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη βάσει IP68 και κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι χειρουργικής ποιότητας με Ceramic Shield, το iPhone 13 Pro Max θα σε συνοδεύσει όπου κι αν βρεθείς, ενώ η εμπρόσθια κάμερα των 12 MP θα αναλάβει να μεταφέρει σε συνεργάτες και πελάτες σου τη φωτεινότερη και εντυπωσιακότερη εκδοχή σου!

Samsung Xcover 5 Enterprise Edition (5,3”/4GB/64GB/5MP selfie cam)

Αν αναζητάς έναν επαγγελματικό συνεργάτη που θα αντέξει στις προκλήσεις της σκληρής καθημερινότητάς σου και επιπρόσθετα θα χωρέσει το γραφείο στην παλάμη του χεριού σου, το Samsung Xcover 5 Enterprise Edition είναι εδώ για να σε καλύψει πλήρως. Εξαιρετικά ανθεκτικό και επιδεικνύοντας αξιοπρόσεκτη στιβαρότητα στη συναρμολόγηση, προσφέρει άνετο χειρισμό ακόμα κι αν φοράς γάντια. Εν αντιθέσει με ό,τι έχεις συνηθίσει πια, η μπαταρία του αντικαθίσταται για παραγωγικότητα χωρίς… φρένα, ενώ η πιστοποίηση IP68 εγγυάται ότι νερό και σκόνη δε θα ‘ναι σε θέση να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Το Xcover 5 Enterprise Edition «φοράει» Android 11 ενώ κρύβει μέσα του τον πανίσχυρο επεξεργαστή Exynos 850, πλαισιωμένο από 4 GB RAM και 64 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Προσφέρει δυνατότητα ενσωμάτωσης λειτουργίας ασυρμάτου (walkie talkie) στο Microsoft Teams καθώς επίσης και push-to-talk ενώ, τέλος, το σύστημα Samsung Knox εγγυάται την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών και επαγγελματικών σου δεδομένων.

Xiaomi 11T Pro (6,7”/8GB/256GB/16MP selfie cam)

Μία πανίσχυρη συσκευή που έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε όλα σου τα «θέλω», όσο εξεζητημένα κι αν είναι αυτά, το Xiaomi 11T Pro θα σου επιτρέψει να παραμείνεις συνεπής σε όλα σου τα ραντεβού. Δεν είναι μόνο η τελευταίας γενιάς κάμερα πρόσοψης των 16 MP αλλά και η κρυστάλλινη οθόνη AMOLED των 6,67 ιντσών με ανάλυση 2400x1080, φωτεινότητα 1000 nits και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz που θα σου προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες των συνομιλητών σου. Συνυπολόγισε και τα δύο ηχεία της Harman Kardon και θα είναι σαν να έχεις φυσική παρουσία σε κάθε meeting. Η μπαταρία των 5000 mAh με ταχεία φόρτιση 120 W θα αντέξει ακόμα κι εκείνες τις μέρες που το ημερολόγιό σου είναι ασφυκτικά γεμάτο μέχρι αργά το απόγευμα ενώ στην αυξημένη αυτονομία της συσκευής βάζει το… χεράκι του και το SoC Snapdragon 888 τεχνολογίας 5 nm που βελτιώνει την απόδοση του επεξεργαστή κατά 25%, εξασφαλίζοντας παράλληλα μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider