Gizelis Robotics: ROBOTSAFE™ UV-C με τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Gizelis Robotics: ROBOTSAFE™ UV-C με τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας

Η Gizelis Robotics, σύγχρονη ελληνική εταιρία ρομποτικών λύσεων, προϊόντων και βιομηχανικών εφαρμογών στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα νέο «made in Greece» καινοτόμο, μικροβιοκτόνο ρομπότ: το ROBOTSAFE™ UV-C υπεριώδους ακτινοβολίας.

 

Το νέο καινοτόμο ρομπότ εξουδετερώνει το 99.9% των μικροβίων, ιών, βακτηρίων και φορτίου COVID-19.  Αξιοποιεί την υπεριώδη ακτινοβολία που επιδρά αποτελεσματικά στα μόρια RNA και DNA των μικροοργανισμών για να τους καταστήσει μη μολυσματικούς. Αυτό σημαίνει ότι οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν και να προκαλέσουν ασθένεια. Η τεχνολογία UV-C έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως σε χώρους όπου υπάρχει κίνδυνος μικροβιολογικής μόλυνσης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για περισσότερα από 40 χρόνια.

insider

Μετατρέποντας την ανάγκη για την αντιμετώπιση των επειγουσών υγειονομικών συνθηκών σε μια σύγχρονη και αξιόπιστη προϊοντική γραμμή, η Gizelis Robotics μετά το πρωτοποριακό ROBOTSAFE™ με τεχνολογία εκνέφωσης ρίχνει στη μάχη της γενικής απολύμανσης το νέο UV-C ρομπότ.   Το αυτοκινούμενο συνεργατικό ROBOTSAFE™ UV-C έχει κατασκευαστεί για εταιρικούς χώρους και  εγκαταστάσεις, εμπορικούς χώρους, χώρους ψυχαγωγίας, σχολεία, ταχυφαγεία, βιομηχανίες, αποθήκες, κέντρα διανομής, αεροδρόμια και υγειονομικούς χώρους. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παραμένουν λειτουργικές με ουσιαστική απολύμανση των χώρων των εργαζομένων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider