Lego, Barbie και άλλα παιδικά παιχνίδια πουλά για τις γιορτές ο ...Κωτσόβολος

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lego, Barbie και άλλα παιδικά παιχνίδια πουλά για τις γιορτές ο ...Κωτσόβολος

Μια νέα κατηγορία προϊόντων, ενόψει των εορτών και της πανδημικής κρίσης που έχει διαφοροποιήσει τις καταναλωτικές συνήθειες προσέθεσε ο Κωτσόβολος στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Ο λόγος για τα παραδοσιακά παιχνίδια, όπως επιτραπέζια, Lego, Playmobil, Barbie και άλλα, τα οποία έρχονται να εμπλουτίσουν την κατηγορία του gaming που ήδη διέθετε η εταιρεία.

Όπως διευκρινίζεται στην ηλεκτρονική της σελίδα του καταστήματος, η Κωτσόβολος θα διαθέσει 100 επιλεγμένους τίτλους παιδικών παιχνιδιών όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιριών όπως Hasbro, Mattel, Playmobil, Lego, AS Company κ.α., αποκλειστικά με την μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων για την εορταστική περίοδο. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, η παραγγελία των παιχνιδιών μπορεί να είναι έτοιμη εντός 20 λεπτών.

Στόχος της κίνησης αυτής ήταν να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές αυτή την περίοδο, λόγω και των προβλημάτων που παρατηρούνται στην διανομή των παιχνιδιών ενόψει των εορτών και του click away. Ωστόσο δεν υπάρχει πρόθεση να προστεθεί μόνιμα αυτή η κατηγορία στο προϊοντικό μας μείγμα» ξεκαθάρισε στο insider.gr εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider