Τεχνολογία
13-07-2020 | 17:59

Στις 21 Ιουλίου με επαυξημένη πραγματικότητα το λανσάρισμα του OnePlus Nord

Μοιράσου το
Στις 21 Ιουλίου με επαυξημένη πραγματικότητα το λανσάρισμα του OnePlus Nord

Με την βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας (AR) θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα του νέου smartphone της κινεζικής One Plus, Nord, στις 21 Ιουλίου. Πέντε χρόνια μετά τα αποκαλυπτήρια του OnePlus 2 μέσω της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας η κινεζική εταιρεία προχωράει στο πρώτο λανσάρισμα smartphone ε τη χρήση τεχνολογίας augmented reality (AR), ξεφεύγοντας για μια ακόμα φορά από την πεπατημένη. 

«Το OnePlus Nord αντιπροσωπεύει μια καινούργια αρχή για την OnePlus, μια αρχή που μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε την τεχνολογία μας με περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο» ανέφερε σχετικά ο Paul Yu, Διευθυντής του project OnePlus Nord. «Στο ξεχωριστό αυτό λανσάρισμα θέλουμε να καθίσουν όλοι αναπαυτικά, να χαλαρώσουν και να ζήσουν την εμπειρία του νέου μας τηλεφώνου για πρώτη φορά από την άνεση του καθιστικού τους. Έχουμε την αίσθηση ότι το λανσάρισμα του Nord με έναν πιο προσωπικό και οικείο τρόπο αντικατοπτρίζει τέλεια τη φιλοδοξία μας να κάνουμε την εμπειρία OnePlus πιο προσιτή στους χρήστες».

Για να παρακολουθήσετε το AR λανσάρισμα του OnePlus Nord μέσω της εφαρμογής AR για το OnePlus Nord uθα πρέπει να κατεβάσετε την διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store εφαρμογή.  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Ειδικότερα:

  • Κατεβάστε την εφαρμογή AR του OnePlus Nord (Play Store & App Store)
  • Εγκαταστήστε την εφαρμογή και αποδεχθείτε τις άδειες που είναι απαραίτητες για την AR εμπειρία
  • Ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες για τις αρχικές ρυθμίσεις του avatar σας και της εφαρμογής. Παρακολούθηση του AR λανσαρίσματος με την εφαρμογή AR την ημέρα του λανσαρίσματος
  • Ανοίξτε την εφαρμογή AR του OnePlus Nord στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος στις 21 Ιουλίου.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ξεκινήσετε την AR εμπειρία.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή σύνδεση στο Ίντερνετ, ώστε να έχετε μια αδιάλειπτη ροή δεδομένων για την AR εμπειρία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κινεζική εταιρεία η οποία συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους κατασκευαστές smartphones παγκοσμίως, αναμένεται να έρθει κι επισήμως στην ελληνική αγορά στα μέσα του καλοκαιριού με το μοντέλο, OnePlus Z.  Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές smartphones παγκοσμίως. Η εταιρεία κυκλοφορεί περιορισμένο αριθμό αξιόλογων μοντέλων ετησίως, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, στα χαρακτηριστικά και στην ανταγωνιστική τιμή έναντι άλλων ναυαρχίδων των ανταγωνιστών. Ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2019 η εταιρεία σύμφωνα με έρευνα της Counterpoint κατάφερε να εισχωρήσει στην πρώτη πεντάδα των premium κατασκευαστών παγκοσμίως,χάρη στο OnePlus 6T, το οποιο κατέκτησε την Δυτική Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική αλλά και την Ινδία στην κατηγορία των premium τηλεφώνων. 

Μέχρι χθες μπορούσε κανείς να προμηθευτεί τα κινητά OnePlus από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, οι online πωλήσεις άλλωστε αποτελούν το βασικό μοντέλο ανάπτυξής της. Παλαιότερες προσπάθειες εισόδου στην ελληνική αγορά από άλλη εταιρεία διανομής δεν είχε επιτυχει λόγω της υψηλής τιμής διάθεσης της συσκευής σε σχέση με την αντίστοιχη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αρχής γενομένης από το καλοκαίρι όμως, κι έχοντας εξορθολογιστεί τα όποια προβλήματα, η διάθεση των μοντέλων θα γίνεται από επιλεγμένα δίκτυα παρόχων και retailers, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά.  

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.