Τεχνολογία
12-07-2020 | 09:14

Πώς θα κάνετε απόρρητο τον λογαριασμό σας στη Google

Μοιράσου το
Πώς θα κάνετε απόρρητο τον λογαριασμό σας στη Google

Περισσότεροι από 20 εκατ. άνθρωποι επισκέπτονται το Google Account καθημερινά για να ελέγξουν τις ρυθμίσεις τους, με τη χρήση εργαλείων όπως το Privacy Checkup.

Σε μία εποχή που τα προσωπικά δεδομένα έχουν μεγάλη αξία, τόσο σε εμπορικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ασφάλειας, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ξέρει ο χρήστης του Internet πόσα στοιχεία του «μοιράζεται» με τον κόσμο του Διαδικτύου. 

Για το λόγο αυτό η Google, έχει δημιουργήσει το Google Account, ένα κεντρικό σημείο από το οποίο μπορείτε να ελέγχετε την προστασία του απορρήτου σας στα προϊόντα της Google που χρησιμοποιείτε.

Σήμερα, περισσότεροι από 20 εκατ. άνθρωποι επισκέπτονται το Google Account καθημερινά για να ελέγξουν τις ρυθμίσεις τους, με τη χρήση εργαλείων όπως το Privacy Checkup, το οποίο παρέχει ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο περιήγησης στις ρυθμίσεις ασφαλείας και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει «απόρρητο» το λογαριασμό του στη Google.

Δείτε πως θα κάνετε το δικό σας Privacy Checkup:

Στη συνέχεια, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις διαφημίσεων προκειμένου οι διαφημίσεις που εμφανίζονται να είναι πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας ή απενεργοποιήστε εντελώς τις εξατομικευμένες διαφημίσεις. Τέλος, με λίγα μόνο βήματα, διαχειριστείτε ποιες πληροφορίες δημοσιοποιείτε ή μοιράζεστε με φίλους στις υπηρεσίες Google.

Δείτε πως με ένα κλικ εδώ.

Με τον Έλεγχο ρυθμίσεων απορρήτου, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τα στοιχεία ελέγχου δραστηριότητάς σας και να αποφασίσετε ποια δεδομένα θα αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας για εξατομίκευση της εμπειρίας σας σε προϊόντα Google όπως οι Χάρτες, η Αναζήτηση και το YouTube.

Δείτε πώς με ένα κλικ εδώ.

Δείτε τι μπορείτε να ελέγξετε στον Έλεγχο ρυθμίσεων απορρήτου και βρείτε τις προτάσεις απορρήτου που ταιριάζουν σε εσάς με ένα κλικ εδώ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.