Στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών επενδύει η Huawei κι εγκαινιάζει νέα αποκλειστικά σημεία επισκευής σε Πάτρα, Αγρίνιο, και προσεχώς στην Θεσσαλονίκη.
Με αφετηρία την αυθημερόν επισκευή των κινητών τηλεφώνων το 2017, σήμερα η HUAWEI περιορίζει τον χρόνο επισκευής, στην πλειονότητα των συσκευών που φέρνουν οι καταναλωτές στα εξουσιοδοτημένα σημεία, σε 1 ώρα.
Επιπλεόν , η κινεζική εταιρεία θέτει φέτος σε εφαρμογή, μέσω του HUAWEI Exclusive Service Center στην Αθήνα, το πρόγραμμα ανταλλαγής συσκευών Trade in 4 All. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται μόνο από το συγκεκριμένο σημείο στην Οδό Μιχαλακοπούλου 178 και ώρες 09:00 - 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Ειδοποιός διαφορά με τα προηγούμενα ανταλλακτικά προγράμματα που έχει υλοποιήσει η εταιρεία είναι ότι αυτή τη φορά θα γίνονται δεκτές συσκευές από την πλειονότητα των κατασκευαστών υπό την προϋπόθεση η συσκευή να είναι λειτουργική. Έπειτα από έλεγχο και εκτίμηση της συσκευής από έμπειρους τεχνικούς οι πελάτες θα λαμβάνουν το αντίστοιχο εκπτωτικό κουπόνι το οποίο και θα χρησιμοποιούν για να αγοράσουν την συσκευή HUAWEI που επιθυμούν.
Παράλληλα εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της. Συγκεκριμένα προσφέρει την online διάγνωση μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή την υπηρεσία Pick Up & Return η οποία επιτρέπει την δωρεάν παραλαβή της συσκευής από το χώρο του πελάτη και την επιστροφή της σε αυτόν μονάχα με ένα τηλεφώνημα και εντελώς δωρεάν για όσες συσκευές είναι εντός εγγύησης. Η υπηρεσία ισχύει για την πλειονότητα των μοντέλων, με τους όρους και τις προϋποθέσεις να αναφέρονται αναλυτικά στο επίσημο site της εταιρείας.
Να υπενθυμίσουμε ότι η η ομάδα Service της HUAWEI Ελλάδος βρέθηκε ανάμεσα στις 3 καλύτερες στις χώρες της Κεντροανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβικής χερσονήσου με την ικανοποίηση των πελατών στην Ελλάδα να φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την θετική ανταπόκριση των καταναλωτών για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, αυτό είναι και το κίνητρό μαςγια να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά» δήλωσε ο κος Κ. Καράμπελας, Διευθυντής Customer Service για την Ελλάδα και την Κύπρο.