Νέα διαρροή για τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα διαρροή για τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy
Φωτογραφία αποκαλύπτει και τα τρία μοντέλα

Σχεδόν 15 ημέρες απομένουν ακόμα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S10. Οι πιστοί της νοτιοκορεατικής εταιρείας βέβαια, έχουν ήδη μια καλή εικόνα του τι θα μας παρουσιάσει η εταιρεία στις 20 Φεβρουαρίου χάρη σε μια νέα μεγάλη διαρροή φωτογραφιών αλλά και χαρακτηριστικών που αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρεια σχετικά με την νέα ναυαρχίδα της Samsung.

Η νέα διαρροή προέρχεται από το γερμανικό Winfuture.de και τον γνωστό από προηγούμενες διαρροές, Roland Quandt, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες και με τις τρεις εκδόσεις του Samsung Galaxy S10.

Από τις φωτογραφίες διαπιστώνει κανείς ότι και οι τρεις εκδόσεις του Galaxy S10 θα διαθέτουν οπή κι όχι εγκοπή(notrch) για την μπροστινή in screen camera, δηλαδή η selfie κάμερα θα είναι τοποθετημένη σε οπή πάνω δεξιά.

Το προσιτό S10Ε θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, η στάνταρ έκδοση και το ακριβό S10 Plus όμως θα έχουν τριπλή. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Galaxy S10 Plus θα έχει και διπλή in screen κάμερα μπροστά.

Σύμφωνα με το Winfuture.de το μικρό S10 θα έχει οθόνη 5,8 ιντσών, το στάνταρ S10 θα έχει οθόνη 6,4 ίνστες ενώ το S10 Plus θα είναι ακόμα πιο μεγάλο με οθόνη που θα φτάνει τις 6,7 ίντσες.

Στην περίπτωση των Galaxy S10 και στο S10 Plus η οθόνη θα είναι τύπου Edge με κυρτά πλαϊνά μέρη ενώ η ανάλυσή της θα είναι QHD+ και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Στην περίπτωσητ ου S10E θα είναι τοποθετημένος στο πλάι.

Νέα διαρροή για τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider