ΔΕΔΔΗΕ: Αναρτήθηκαν ο πίνακας προσληπτέων μηχανικών για προκήρυξη 2/2022 και ο πίνακας συνεντευξιαζόμενων της 1/2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΔΔΗΕ: Αναρτήθηκαν ο πίνακας προσληπτέων μηχανικών για προκήρυξη 2/2022 και ο πίνακας συνεντευξιαζόμενων της 1/2022
Στην ανάρτηση του πίνακα προσληπτέων μηχανικών για την προκήρυξη 2/2022 και του πίνακα με τους καλούμενους προς συνέντευξη μηχανικούς για την προκήρυξη 1/2022 στην εταιρική ιστοσελίδα του προχώρησε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Στην ανάρτηση του πίνακα προσληπτέων μηχανικών για την προκήρυξη 2/2022 και του πίνακα με τους καλούμενους προς συνέντευξη μηχανικούς για την προκήρυξη 1/2022 στην εταιρική ιστοσελίδα του προχώρησε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων στην Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 1/2022, για την πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας, Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΠΕ, Διπλωματούχων Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΕ, Μηχανικών Πληροφορικής ΠΕ, Διπλωματούχων Χημικών Μηχανικών ΠΕ, Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος ΠΕ, Διπλωματούχων Μηxανικών Παραγωγής & Διοίκησης ΠΕ, Πτυχιούχων Δασολόγων ΠΕ, Πτυχιούχων Πληροφορικής ΠΕ, Πτυχιούχων Διοικητικού Οικονομικού ΠΕ, με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας οι πίνακες των καλούμενων σε Συνέντευξη καθώς και η ημερομηνία, ο τόπος και ο χρόνος διενέργειας αυτών.

Παράλληλα, σε ξεχωριστή ανακοίνωση, ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων στην Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 2/2021, για την πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΠΕ με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων και κατάταξης, καθώς και ο πίνακας απορριπτέων της συγκεκριμένης ειδικότητας απασχόλησης. Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μόνο για λόγους νομιμότητας, κατά το χρονικό διάστημα που αρχίζει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και λήγει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022.

Σημειώνεται πως η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με ηλεκτρονική υποβολή μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. www.deddie.gr επιλέγοντας τη διαδρομή, «Προσλήψεις Προσωπικού με Σύμβαση Αορίστου Χρόνου» -> Προκήρυξη 2/2021 -> Υποβολή Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης -> Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ - > Ενστάσεις. Το εμπρόθεσμο της κατάθεσης της ενστάσεως κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στον ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη, ένσταση κατά της βαθμολογίας της συνέντευξης δεν επιτρέπεται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Προσλήψεις στο Δημόσιο: Εντός του Οκτωβρίου η πρόσκληση για τον μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Μίνι ασφαλιστικό: Κίνητρα για προσλήψεις, παραγραφή χρεών, πλαφόν στις συντάξεις - Τα ψιλά γράμματα

ΔΕΔΔΗΕ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες των προσληπτέων για την προκήρυξη 2/2021

gazzetta
gazzetta reader insider insider