60 προσλήψεις μονίμων στον ΟΑΕΔ - Αιτήσεις για 100 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
60 προσλήψεις μονίμων στον ΟΑΕΔ - Αιτήσεις για 100 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ
ΟΑΕΔ
Οι αιτήσεις θα είναι ηλεκτρονικές στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ και στο site του ΔΕΔΔΗΕ

Αίτημα για 60 νέες προσλήψεις μονίμων στον ΟΑΕΔ υπέβαλε στο ΑΣΕΠ ο Οργανισμός, προκειμένου να ενισχυθεί με νέο προσωπικό.

Ο νέος διαγωνισμός θα «τρέξει» έως το τέλος του καλοκαιριού και αφορά υπαλλήλους Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες της προκήρυξης αφορούν θέσεις ΠΕ και ΔΕ Διοικητικών, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ και ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, σε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στην πρωτεύουσα.

Οι αιτήσεις θα είναι ηλεκτρονικές στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ, σε προθεσμία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ήδη έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Εργασίας οι προσλήσεις των ειδικών κατηγοριών του ν. 2643/1998 και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοσίευση της προκήρυξης σε ΦΕΚ.

100 ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί στον ΔΕΔΔΗΕ

Στο μεταξύ στην πρόσληψη 100 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, για την κάλυψη αναγκών στη Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 26 πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στις ειδικότητες Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών, 26 Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 48 Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών- Υποσταθμών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.deddie.gr) λήγει στις 17 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1/2021, είναι η εγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ που αφορά στις προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Για την εγγραφή οι υποψήφιοι μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ επιλέγουν τη διαδρομή «Προσλήψεις Προσωπικού με Σύμβαση Αορίστου
Χρόνου» - Προκήρυξη 1/2021 - «Υποβολή Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης» - «Εγγραφή μέσω ΓΓΠΣ» και εγγράφονται µέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ με τους κωδικούς Taxisnet. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επιλέγουν «Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ» ώστε να εισέλθουν στην εφαρμογή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΑΣΕΠ: 144 θέσεις μονίμων στα ΚΕΠ όλης της χώρας - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις για 115 θέσεις μονίμων στο υπουργείο Οικονομικών και 144 στα ΚΕΠ

Δημόσιο: Πως θα λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

gazzetta
gazzetta reader insider insider