Εργασιακά
11-05-2021 | 14:10

ΑΣΕΠ: 115 θέσεις εργασίας στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων

Αγγελική Μαρίνου
Μοιράσου το
ΑΣΕΠ: 115 θέσεις εργασίας στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 115 ατόμων προχωρά το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Οργανισμού.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΤΕ Πληροφορικής, ΤΕ Λογιστών και ΔΕ Πωλητές Εκμαγείων.

Για τις θέσεις με εντοπιότητα, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων οι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων των Νομών Πέλλας και Σερρών, των Δήμων Επιδαύρου, Ρόδου, Δωδώνης, Θάσου, Θήρας, όλων των Δήμων της Νήσου Κέρκυρας, καθώς και των Δήμων Δελφών και Δωρίδος του Νομού Φωκίδας.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, από τις 16 έως τις 25 Μαΐου, στην διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, Πανεπιστημίου 57, Τ.Κ 10564 – ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, με την αναφορά ότι πρόκειται για αίτηση υποψηφιότητας για την ΣΟΧ1/2021 (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3722550-579-580).

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.